„N-o să fie chiar așa” Ce i-ar face Gina Pistol lui Smiley dacă l-ar prinde cu o altă femeie

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol a dezvăluit publicului ce i-ar face soțului său dacă ar da dovadă de infidelitate.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit cu două luni în urmă, după mulți ani de relație. Cuplul este considerat unul dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc și sunt fericiți părinți ai adorabilei fetițe Josephine, pe care o au împreună.

Popularitatea lor în rândul publicului este evidentă, iar pe rețelele de socializare, atât Gina, cât și Smiley, sunt foarte activi și împărtășesc momente din viața lor cu milioanele lor de urmăritori, care sunt mereu atenți la postările lor.

Cu cariere de succes, atât Gina în televiziune, cât și Smiley ca un apreciat cântăreț, cei doi sunt persoane extrem de muncitoare. În prezent, Gina își dedică mai mult timp creșterii micuței Josephine, fiind mai prezentă acasă și comunicând mai des cu fanii ei prin intermediul rețelelor sociale.

Ce ar face Gina Pistol dacă l-ar vedea pe Smiley cu o altă fată

Recent, Gina Pistol a postat pe Instagram o înregistrare video care a luat prin surprindere pe toată lumea. În filmuleț, ea discută despre subiectul infidelității într-un cuplu. Astfel, vedeta a reușit să atragă atenția fanilor și să stârnească interesul în mediul online.

Imaginile erau însoțite și de un mesaj: „Eu, dacă vreodată îl văd cu vreo altă fată”.

Mesajul transmis de Gina Pistol

Desigur, postarea a fost făcută în glumă, iar videoclipul are un caracter amuzant.

Cu toate acestea, acest aspect nu a împiedicat gândurile fanilor vedetei să se întrebe dacă postarea poate fi un subtil avertisment din partea Ginei către Smiley, mai ales că a trecut puțin timp de când s-au căsătorit.

„Bine, n-o să fie chiar așa”, a scris Gina Pistol alături de imaginile amuzante.

Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Gina Pistol

Ziua de naștere a lui Smiley nu a fost neglijată de partenera sa de viață, așa cum era de așteptat. Gina Pistol a marcat momentul publicând o fotografie cu cei doi, însoțită de câteva cuvinte pentru partenerul său, care tocmai a dus-o în fața altarului. Fidel tradiției lor de a fi discreți cu viața personală, fosta prezentatoare de la Antena 1 a păstrat detalii intime în intimitatea relației lor, așteptându-l pe partener în „dormitor” pentru mai multe declarații și momente speciale.

La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”, i-a transmis vedeta artistului. 

Gina Pistol și Smiley, poveste de dragoste ca în filme

Chiar dacă se cunoșteau de mult timp și ambii erau deja în lumina reflectoarelor de mulți ani, au decis să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ 7 ani. Smiley afirmă că așteptarea a meritat fiecare clipă, deoarece a găsit în partenera sa de viață toate calitățile pe care le căuta.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie.”, a declarat cântărețul în trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel