Natașa Raab și-a dorit sfârșitul. Regretata actriță nu mai suporta să sufere din cauza bolii cumplite: „Să merg după soțul meu...”

Data publicării:

Natașa Raab și-a dorit să moară. Regretata actriță nu mai suporta să se lupte cu boala cumplită cu care a fost diagnosticată.

Natașa Raab s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, lăsând în urma sa multă durere. De-a lungul timpului, regretata actriță a trecut prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate. Actrița a recunoscut că își dorește moarte, deoarece nu mai suport suferința provocată de boala cumplită cu care a fost diagnosticată.

Natașa Raab și-a dorit să moară

În urmă cu ceva timp, Natașa Raab a declarat că își dorește să moară, deoarece boala de care suferă a lovit-o prea tare și nu mai suportă să nu mai poată urca pe scenă. Totodată, regretata actriță susținea că vrea să ajungă cât mai repede alături de soțul ei. 

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit Natașa Raab, în urmă cu ceva timp, devastată de soarta pe care o avea. 

Cine a avut grijă de regretata actriță până în ultima clipă

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a spus aceasta pentru Ego.

Bebe Cotimanis, devastat de moartea actriței Natașa Raab

„Am fost colegi în Institut (n. red.: Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București). Ea era la o altă clasă, nu mai știu la ce profesor. A fost colegă cu Angel Rababoc în aceeași clasă și îmi pare rău că nu am reușit să ducem un proiect la final. Mi-a propus o piesă să o jucăm împreună. Eram de acord cu chestia asta, dar ea s-a îmbolnăvit acum un timp în urmă.  N-am mai apucat să facem piesa asta și am mai vorbit la telefon și a regretat. Mi-a zis: „Bebe, nu mă mai văd în stare să fac piesa asta”. Lăsase ea, așa, o vorbă: „Să nu faci piesa cu altcineva că te afurisesc, știi? O zicea cum era ea plină de energie, de patos, draga de ea… Este o veste tare tristă, mai ales că a plecat și Teo Corban din generația noastră, acuma s-a dus și Natașa… Dumnezeu s-o odihnească!”, a declarat Bebe Cotimanis în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Natașa Raab și medicul Val Guţul. Motivul pentru care cei doi nu au avut copii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel