Neti Sandu nu s-a abținut și a spus în direct la TV asta despre Busu: „Să se tundă, să se radă”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Neti Sandu a făcut declarații neașteptate despre Busu în direct la TV.

Neti Sandu este una dintre este una dintre cele mai cunoscute și longevive prezentatoare TV de la Pro TV. Apare aproape zilnic pe micul ecran, unde prezintă rubrica horoscop, de aproximativ 30 de ani. Cunoscuta realizatoare a rubricii Horoscop de la Pro TV este o fire deschisă și spune mereu lucrurilor pe nume. Așa a făcut și de această dată. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Neti Sandu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns celor mai dificile întrebări ale rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Neti Sandu nu s-a abținut și a spus în direct la TV asta despre Busu: „Să se tundă, să se radă”. Prezentatorul rubricii meteo, scos din minți: „El urlă”

Neti Sandu și Florin Busuioc, doi dintre cei mai vechi și apreciați prezentatori de la PRO TV, sunt colegi de peste 30 de ani. Cu toate acestea, realizatoare a rubricii Horoscop de la Pro TV nu s-a fericit să facă declarații neașteptate despre colegul ei de breaslă. Neti Sandu a răspuns la una dintre întrebările rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” din emisiunea lui Cătălin Măruță, fără a da detalii despre cine este vorba.

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Neti Sandu de arată atât de bine la 64 de ani. Puțină lume știe ce consumă: „Nu ar mânca nimeni ce mănânc eu”

„Se joacă pe calculator încontinuu, nu vorbește cu mine, dar asta e de bine, asta îmi place și nu mă ascultă când îi spun să se tundă, să se radă, că eu îl văd din spate. El stă în fața mea, eu scriu și el clapetează. Eu îi spun că trebuie să se tundă și el zice să îl lăsăm în pace. Eu și Lili de la garderobă îi spunem mereu și el urlă”, a mărturisit Neti Sandu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

„Toată ziua tastează, toată ziua clapetează și mă pândește când mă duc la cadru”

Deși putea să evite să citească întrebarea și să guste din sosurile iuți, fără ca cineva să știe la cine se referă, prezentatoarea a decis să o citească. 

Te-ar putea interesa și: Ce face Neti Sandu când astrele arată ceva rău în viitorul ei. Reacția pe care o are astrologul când vede că este în pericol

„Spune trei defecte ale lui Busu sau trei lucruri care te enervează. Sunt aceleași. Toată ziua tastează, toată ziua clapetează și mă pândește când mă duc la cadru. Se uită și trece pe jocul ăla care face gălăgie. Îmi spune: «Dacă ai lucra într-un birou în care ăia ar bate la mașină...». Păi mi-aș da demisia și m-aș muta în altă parte, aș da concurs pentru alt post”, a precizat Neti Sandu.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel