Nicki Minaj nu mai vine la SAGA în România. Se teme de „proteste”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicki Minaj nu mai vine la SAGA în România. Se teme de „proteste”.
Descriere foto: Nicki Minaj nu mai vine la SAGA în România. Se teme de „proteste”.

Nicki Minaj nu mai vine la SAGA în România. Se teme de „proteste”.

„Din grijă pentru bunăstarea echipei mele și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc la festivalul din România în această seară, din cauza preocupărilor legate de siguranță în ceea ce privește protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru a ajunge acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu țin cont de sfaturile echipei de securitate în acest moment pur și simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegerea și sprijinul vostru.

Sunt foarte entuziasmată să îmi întâlnesc fanii vineri, la Londra, pentru un alt spectacol special în calitate de headliner la Wireless Festival”, a transmis Nicki Minaj.

 

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2024-07-07-la-20-50-57_32916500.jpg)

 

Peste 65.000 de festivalieri au trecut ieri porțile Romaero, în cea de-a doua zi de SAGA, cel mai mare festival din București.

Cei mai mulți participanți sunt însă așteptați astăzi, în ultima zi a evenimentului, unde scena principală se va transforma într-un spectacol de sunet și lumini pentru „regina muzicii hip-hop”, mult așteptata Nicki Minaj.

Ziua de sâmbătă a culminat cu show-ul artistei Raye, supranumită și „noua Amy Winehouse”, câștigătoare a 6 premii British awards doar anul acesta. Fanii au fredonat la unison cu ea și au fost puternic emoționați de mesajele puternice, prezența scenică și vocea ei inconfundabilă. „Ați fost cel mai frumos public", le-a spus artista festivalierilor din București.

DJ-ul britanic James Hype a captivat și energizat mulțimea, reușind să țină publicul activ până mult după miezul nopții, cu un set electrizant de house și tech house care a transformat scena principală într-un nucleu de dans și veselie. 

Cei mai mulți festivalieri sunt așteptați astăzi, 7 iulie. Ultimele bilete disponibile pentru ziua de azi încă mai pot fi achiziționate de pe site sau direct de la intrarea în festival.

 

 

Patronatul Antreprenorilor Contabili din România (PACR) declanşează luni un protest în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a atrage atenţia asupra climatului economic marcat de "haos legislativ şi incertitudine fiscală", solicitând totodată schimbări fundamentale în politica fiscală a ţării.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel