Nicolae Ciucă, explicație pentru răspunsurile neașteptate din emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu s-a prins toată lumea de ironie”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto emisiune „La Măruță”
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto emisiune „La Măruță”

Nicolae Ciucă a oferit o explicație pentru răspunsurile neașteptate pe care le-a avut la emisiunea lui Cătălin Măruță. Videoclipul a devenit viral pe internet, iar oamenii au avut păreri împărțite.

Zilele acestea, Cătălin Măruță l-a avut invitat, în cadrul emisiunii sale, pe Nicolae Ciucă, unul dintre candidații la Președinția României. Emisiunea a adus în prim-plan nu doar activitatea politică a acestuia, ci și personalitatea sa, iar discuția a fost plină de momente surprinzătoare.

Liderul PNL a răspuns fără rețineri la întrebările prezentatorului din cadrul rubricii „Sosurile Picante”, dar unele dintre răspunsurile sale au ajuns virale și au stârnit amuzamentul oamenilor. Astfel, fostul general a simțit nevoia să explice situația și a făcut o postare în mediul online în care a spus ce a vrut, de fapt, să spună.

Rugat de Cătălin Măruță să numească trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și pe care el nu le are, Nicolae Ciucă a răspuns, spre uimirea tuturor: „Onoare, respect, predictibilitate”. Prezentatorul l-a întrebat, surprins, dacă a înțeles bine întrebarea, iar liderul PNL a spus clar că nu este vorba de nicio confuzie, acesta fiind răspunsul său. 

Te-ar putea interesa și: Reacția Deliei, după derapajul Andrei. Ce le-a transmis celor care fac astfel de glume

„Nu s-a prins toată lumea de ironie”

Videoclipul în care Nicolae Ciucă răspunde la această întrebare a devenit viral pe internet, fiind redistribuit de foarte mulți oameni, astfel că fostul general a oferit o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Politicianul a dezvăluit că totul a fost o ironie, de care nu s-a prins toată lumea. Mai mult decât atât, a menționat că cele trei calități pe care le-a numit, onoare, respect, predictibilitate, sunt tocmai cele care îi lipsesc lui Marcel Ciolacu.

Filmarea a devenit rapid principalul subiect de discuție în mediul online, iar comentariile nu au întârziat să apară. Aceasta a generat discuții aprinse printre internauți, unii comentatori apreciind sinceritatea și umorul politicianului, în timp ce alții l-au criticat pentru alegerea cuvintelor. În timp ce unii au spus că ironia este evidentă, alții nu au fost de acord și au spus că politicianul nu a înțeles întrebarea sau că nu s-a exprimat corect. 

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu. Imagini demult uitate cu prezentatorul TV dansând în direct la TV cu Andreea Bălan / Video

„Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație și alături de care m-am simțit excelent: 

1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de 'hot' e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute! 

2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de 'picantă', o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu!”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel