Nicolae Guță, reacție neașteptată după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident: „Are o viață nu haotică, dezastruoasă”

Data publicării:
Sursa foto: Nicolae Guță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicolae Guță, instagram

Nicolae Guță a avut parte de o reacție total neașteptată, după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident.

Nicolae Guță a făcut primele declarații, după ce fiul său a făcut accident și a fost prins sub influența substanțelor interzise. Artistul nu s-a arătat prea suprins de faptele fiului său, spunând că acesta are o „viață dezastruoasă”.

Nicolae Guță, reacție neașteptată după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident

 Nicu, fiul lui Nicolae Guță, ar fi fost prins drogat la volan pe strada Livezeni, din Petroșani, în noaptea de 2 spre 3 septembrie. Tânărul ar fi sărit cu mașina pe care o conducea într-un șanț, iar după ce a fost testat cu aparatul Drug-Test, rezultatul a fost pozitiv.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)”, se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

Nicolae Guță: „Are o viață nu haotică, dezastruoasă”

Nicolae Guță susține că fiul său are o viață haotică și „dezastruoasă”. 

„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul normal și ok în modul în care își duce el viața. Adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul.

E defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…) Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini', a declarat Nicolae Guță, conform spynews.ro. 

Artistul recunoaște că nu-l mai susprinde nimic din ceea ce face fiul său, deoarece situația este scăpată de sub control. 

„La ce bubuituri și-a dat el. La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal. E cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii. Nu am luat legătura cu el. Pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou', a încheiat Nicolae Guță.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi. Ce a făcut mama vedetei înainte cu o zi de accidentul rutier care i-a adus sfârșitul: ”Iubea viața”

Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău. Ce mesaje i-ar fi trimis fostul soț: „Dacă le-as depune în instanță, lumea ar fi șocată”

Jean Paler a fost transferat în patru spitale, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte actorul: "Nu mai au ce să îmi facă. Inimioara a obosit și ea, ar fi cazul să mă retrag"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel