Nicoleta Luciu, dietă. Alimentul cu care a slăbit 35 de KG în 2 luni: E nevoie de multă ambiție. Ambiția de a nu te apropia de frigider

Data publicării:
Nicoleta Luciu, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, foto Instagram

Nicoleta Luciu, dietă. Care e alimentul pe care trebuie să-l mănânci ca să slăbești 35 de kilograme în 2 luni

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc și chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor de mult timp, vedeta este prezentă pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu a fost Miss România în anul 1999, este cântăreață, actriță, fotomodel și a reuşit mereu să impresioneze prin frumusețea ei.

Mulţi bărbaţi au admirat-o, multe femei au invidiat-o, iar silueta ei a avut de suferit după cele două sarcini, dintre care una cu tripleți.

Nicoleta Luciu a găsit însă arma cu care să lupte cu kilogramele în plus şi s-a întors la greutatea de 50 de kilograme.

 

În anul 2008, la trei luni după ce a născut primul său băiat, Zsolt Jr, Nicoleta Luciu a trebuit să piardă în greutate 30 de kilograme în aproximativ două luni, iar în 2011, după ce a născut tripleţii, pe Kim, Kevin și Karoly, a fost nevoită să slăbească 35 kg în două luni. Totul s-a întâmplat cu o dietă ciudată pentru unii, dar care a dat roade. 

În ce constă dieta pe care a ținut-o Nicoleta Luciu

 

Ei bine, dieta Nicoletei Luciu constă în consumul de supă de pui și compot de mere, însă este drastică, astfel că se recomandă doar celor fără probleme de sănătate.

Condiția este să nu fie amestecate carnea cu carbohidrații, iar lactatele trebuie să facă parte din alimentație. Dar, pentru o mai mare siguranță, este recomandat să se consulte mediul înainte de a urma acest regim.

Se consumă cinci mese zilnic:

- supă de pui (100 g carne slabă de pui, 300 g legume)

- 7 mere (consumate sub formă de compot)

- 2 batoane fitness

- în partea a două a dietei, când se pot introduce treptat în alimentație și alte alimente, se pot consuma 500 g iaurt + fulgi de grâu germinat, salate și carne la grătar (de exemplu, peşte).

Compotul se face fără zahăr şi se bea câte o cană mare la micul dejun, pe stomacul gol. Se poate consumă și ca gustare.

Cite;te continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel