Nicoleta Nucă, clipe de coșmar din cauza fostului iubit. Artista a făcut mărturisiri cutremurătoare: „Mă manipula, mă jignea, mă controla”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Cat Music
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cat Music

Nicoleta Nucă a dezvăluit momentele traumatizante trăite din cauza fostului iubit. Artista a fost manipulată, controlată și jignită de fostul partener.

Nicoleta Nucă, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Pe plan profesional, se bucură de o carieră de succes, iar pe plan personal, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ursache. Cei doi sunt împreună de aproximativ 7 ani și chiar dacă nu au făcut marele pas în relație, aceștia sunt deja ca o familie. Cu toate acestea, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Într-un interviu recent, Nicoleta Nucă a împărtășit experiențele traumatizante trăite în trecut, la vârsta de 21 de ani.

Nicoleta Nucă, clipe de coșmar din cauza fostului iubit. Artista a fost manipulată, controlată și jignită: „Erau la ordinea zilei”

În urmă cu câțiva ani, pe când avea doar 21 de ani, artista a trăit clipe cumplite din cauza fostului iubit. Aceasta a trăit într-o relație toxică. Era manipulată, jignită și controlată de cel care îi era partener.

„Traumele pe care le ducem după genul acesta de relații lasă urme. În cazul meu era vorba despre clasicul tipar de bărbat psihopat, narcisist. Mă manipula, mă jignea, mă controla, era posesiv. Astea erau la ordinea zilei. Din fericire, nu am stat foarte mult timp în relația asta, m-am trezit repede, dar probabil dacă mi s-ar fi întâmplat acum, nici măcar nu aș fi ajuns să fiu într-o relație de acest gest. Atunci aveam undeva la 21 de ani.

Diferența de vârstă nu era foarte mare, dar cred că nu are relevanță cât de în vârstă este o persoană atunci când e vorba de traumele cu care se confruntă și pe care le aduce în relația în care este. Genul acesta de oameni sunt lipsiți de empatie. Ei nu înțeleg suferința pe care ți-o provoacă și prin ce te fac să treci. Au impresia că dramatizezi, că exagerezi. Adevărul este, însă, că îți provoacă foarte multă suferință, jignesc foarte mult. Te fac să devii dependent emoțional de genul acesta de oameni. În momentul în care vrei să pleci începi să ai îndoieli «Ce o să fac mai departe?! Dar eu o să exist?». Ai impresia că nu o să mai poți să trăiești fără genul acela de om. Uite-mă aici, am supraviețuit”, a mărturisit Nicoleta Nucă, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

„În relațiile toxice, primul lucru pe care îl fac acești oameni este să te izoleze complet de prieteni, de familie”

Artista a subliniat și modul în care astfel de relații toxice te izolează de prieteni și familie. Din fericire, Nicoleta a reușit să depășească acea perioadă întunecată din viața ei și să își refacă viața alături de Alex Ursache, cel care îi este aproape de aproximativ 7 ani.

„În relațiile toxice, primul lucru pe care îl fac acești oameni este să te izoleze complet de prieteni, de familie, să îți interzică să te vezi cu prietenii, să îți interzică să vorbești despre eventuale suferințe cu care te confrunți în relația respectivă, adică să-i vorbești de rău cum ar veni. Pe lângă asta, încercă să-i facă pe toți să pară oameni răi în ochii tăi, în afară de el. Mai bun, mai iubitor nu o să întâlnești în viața ta și fără el nu ai nicio șansă”, a mai spus artista. 

Te-ar putea interesa și: Busu anunță cum va fi vremea în weekend: „Duminică avem aceeași situație. Deci începe să fie rău”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel