Nicoleta Nucă, despre noua sa relație și importanța intimității în viața personală: „În România sportul național este datul cu părerea”

Data publicării:
Nicoleta Nucă, foto Facebook
Descriere foto: Nicoleta Nucă, foto Facebook

Nicoleta Nucă a vorbit despre noua sa relație, dar și despre cât de important este pentru ea să își păstreze viața personală privată, ferită de ochii lumii.

După despărțirea de fostul logodnic, cu care urma să se căsătorească, Nicoleta Nucă zâmbește din nou. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un nou partener și este mai fericită ca niciodată. Artista a mărturisit că nu își dorește să expună public noua sa relație și că vrea să aibă o viață personală cât mai discretă și ferită de ochii curioșilor. Nicoleta Nucă a declarat că prea multă atenție strică lucrurile uneori și că pentru ea, relația în care se află trebuie să fie un refugiu de la vorbele răutăcioase, rutină și energie negativă.

„În România sportul național este datul cu părerea”

„Nu o să vorbesc foarte mult despre relație. Deși am fost deja surprinși împreună, în continuare aleg să menținem relația cât se poate de personală, de intimă. Să încercăm să o ținem cât se poate de departe de ochii lumii, cel puțin în momentul de față. Vedem pe parcurs dacă o fi cazul să ne expunem, dar în principiu sunt destul de privată în ceea ce privește viața personală. Cred că prea multă atenție asupra unui subiect strică acel lucru. În zilele noastre, relațiile amoroase, dar și cele de prietenie, sunt fragile, cel puțin așa simt eu la nivel intuitiv. Cred că cel mai bine este să păstrez cât mai departe de ochii lumii aceste relații, tocmai ca să rămână relația ca un mic refugiu de tot ce ne înconjoară.

Relația trebuie să fie un refugiu de rutină, de ochii curioși, de vorbe, de răutăți, de energie negativă. Pentru că oamenii cu cât mai mult știu și pentru că în România sportul național este datul cu părerea și judecatul, din păcate oamenii care știu prea multe, își fac și prea multe păreri și judecă mai mult, deși poate nu știu mare lucru. Și atunci prefer să-i las doar să se întrebe: „Oare ce o fi acolo?” decât să știe exact și să judece”, a declarat Nicoleta Nucă.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, despre lupta cu kilogramele: „Când eram cea mai slabă, mă vedeam oribilă”

„Ce este prea mult strică”

De asemenea, Nicoleta Nucă a declarat că din punctul său de vedere, este bine ca viața personală și cea profesională să fie păstrate separat. Cântăreața consideră că prea mult timp petrecut împreună cu partenerul poate fi dăunător pentru relație și că este necesar să facem lucruri și singuri pentru a ni se face dor de persoana iubită. 

„Cred că este bine să existe totuși o separare între cele două (viața personală și serviciu) pentru mersul bun al relației. Ce este prea mult strică și prea mult timp împreună nu face bine relației. Nu ai timp să-ți fie dor de celălalt, nu ai timp să îți dorești să fii nerăbdător să ajungi acasă să-i povestești despre ziua pe care ai avut-o. Nu mai este mister, nu mai este curiozitatea aceea. Astfel că nu cred că este bine să le încurcăm pe cele două, profesia și viața personală”, a adăugat Nicoleta Nucă, într-un interviu pentru CANCAN.RO.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel