Nicoleta Voica, rețetă delicioasă de pește umplut: „Eu am aici crap. Puteți să faceți pește umplut și din alt pește, cu condiția să nu fie prea mare”

Data publicării:

Nicoleta Voica a dezvăluit cum se prepară cel mai delicios pește umplut. 

Pe lângă meseria de artist, Nicoleta Voica și-a pus șorțul și a intrat în bucătărie, acolo unde s-a hotărât să împărtășească cu fanii rețetele preparatelor sale. De data aceasta, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum se prepară cel mai delicios pește umplut.

Nicoleta Voica, rețetă delicioasă de pește umplut

Ingrediente:

  • 2 pești;
  • ulei de măsline;
  • o jumătate de ardei roșu;
  • o jumătate de ardei vere;
  • sare,
  • piper;
  • orez;
  • 3 căței de usturoi;
  • foi de dafin;
  • ardei iute;
  • ceapă roșie;
  • bacon;
  • vin;
  • cartofi

Nicoleta Voica susține că ea a folosit crap, însă fiecare poate să aleagă alt pește, însă condiția este să nu fie prea mare. Artista începe să pregătească peștele prin a-i tăia înotătoarele, după care se apucă de pregătirea umpluturii. 

Mod de preparare:

 „Eu am aici crap. Puteți să faceți pește umplut și din alt pește, cu condiția să nu fie prea mare. O să încep prin a tăia înotătoarele. După aceea, am să prepar umplutura. Într-o tigaie o să pun cam 3-4 linguri de ulei de măsline, în care o să călesc ceapă, jumătate de ardei roșu, jumătate de ardei verde. O să pun sare, piper și această compoziție de orez fiert. L-am sfert cam 10-12 minute. Am să pun într-o altă tigaie 2-3 linguri de ulei, în care am să pun ardei iute, 3 căței de usturoi și foi de dafin. Am să călesc foarte ușor aceste ingrediente.

Cu o pensulă am să pun acest ulei peste pește. Uleiul care a rămas, am să-l amestec cu orezul, cu ardeiul roșu și verde, sare și piper. Am să pun ceapă roșie și bacon. O să le amestec pe toate și o să le călesc pentru câteva minute, ca să se întrepătrundă toate. După ce umplu peștele cu această compoziție, am să-l pun la cuptor într-o cană de apă și jumătate de pahar de vin.Mi l-am pregătit aici și am să pun și o lingură de ulei, ca să fie puțin unsuroasă această zeamă. Pe lângă cei doi pești, pe care o să-i pun cu partea umplută în sus, am să pun și câțiva cartofi care o să-i țină în poziția aia, să nu se răstoarne și să nu se verse umplutura. Am să îi țin la cuptor pentru o jumătate de oră, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.

Beneficiile consumului de pește

Peștele este plin de acizi grași omega-3 și de vitamine precum D și B2 (riboflavină). Peștele este bogat în calciu și fosfor și este o sursă excelentă de minerale, precum fier, zinc, iod, magneziu și potasiu. Asociația Americană a Inimii recomandă consumul de pește de cel puțin două ori pe săptămână, ca parte a unei diete sănătoase. Pește este legat de reducerea declinului mental la adulții în vârstă. Persoanele care mănâncă pește în mod regulat au, de asemenea, mai multă materie cenușie în centrii cerebrali care controlează memoria și emoțiile.

Citește și: Jamila face lumină în cazul „Prăjiturii ecler la tavă”: „Oameni au început să-mi spună că sunt o hoață de rețete. Procesul încă se judecă”

Mihai Trăistariu, mărturisiri neașteptate despre viața sentimentală. De ce nu crede artistul în iubirea de-o viață: „Într-o zi am pus punct”

Rețeta de cozonac cu ciocolată, numit și babka, a lui Sorin Bontea: „ Nu este greu de făcut, trebuie doar să aveți puțină răbdare”

Rețeta de plăcintă cu varză a lui chef Sorin Bontea: „Trebuie să facem foaia cât se poate de subțire, să se vadă degetul prin ea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel