Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Adevăratul motiv pentru nu au format o relație: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/WOWnews

Nicu Paleru a rupt tăcerea și a spus adevăratul motiv pentru care nu a format o relație cu Emilia Ghinescu, deși a fost îndrăgostit de ea.

 

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de muzică de petrecere de la noi din țară. Au lansat împreună o mulțime de duete și albume și au urcat pe scenă de nenumărate ori alături unul de celălalt, motiv pentru care mulți români i-au perceput ca fiind un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă. Chiar și artista a declarat, în urmă cu ceva timp, că atunci când a mers să cânte la o nuntă a fost întrebată unde este soțul ei, Nicu Paleru. Când Emilia Ghinescu a spus că soțul ei este lângă ea și că nu artistul este partenerul ei de viață, oamenilor nu le-a venit să creadă.

Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit”

Scenariul că formează un cuplu și în viața reală a fost alimentat și de faptul că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au divorțat amândoi pe parcursul colaborării. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, îndrăgitul artist a vorbit deschis despre sentimentele pe care le-a avut față de Emilia Ghinescu. 

„Într-adevăr, mie mi-a plăcut, îmi plăcea de Emilia și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, ea la Junior 2000, eu la Inedit, așa se numeau formațiile. Eram prieten cu toții și cu băieții din trupă. Ulterior, George, prietenul meu, chitaristul, s-a căsătorit cu ea”, a mărturisit Nicu Paleru în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adevăratul motiv pentru care Nicu Paleru și Emilia Ghinescu nu au format o relație

Deși a recunoscut că a plăcut-o pe Emilia Ghinescu, artistul a înțeles că nu este posibil ca cei doi să formeze un cuplu, din cauza că artista intrase deja într-o relație cu George, chitaristul trupei și, în același timp, prietenul său. 

„Fiecare om cred că are nevoie de un motiv de a iubi, eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram câine surd la vânătoare și îmi plăcea de ea, dar nu era neapărat o dragoste, era așa ceva mai nevinovat, mai la începutul vieții mele. Din momentul în care am înțeles că este prietenă cu chitaristul am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. «Vrei să fii prietena mea?», «Nu că am prieten.» Cam așa s-a desfășurat toată povestea. Nu a fost nimic mai complex, mai picant”, a mai spus Nicu Paleru.

 

 

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au divorțat amândoi în același an: „Eu m-am despărțit în ianuarie, el în vară”

Emilia Ghinescu a mărturisit recent că, deși s-au despărțit în aceeași perioadă, între cei doi nu s-a legat nimic. Artistul a trecut printr-o perioadă grea după divorțul de fosta sa soție, motiv pentru care nu și-a mai dorit o relație cu colega sa de breaslă.

„Amândoi ne-am despărțit în același timp. Eu m-am despărțit în ianuarie, el în vară, undeva în iunie sau iulie, la câteva luni distanță. N-am reușit. Atunci nu a mai vrut, el era într-o perioadă destul grea  a vieții lui, avea nevoie de suport, am fost lângă el cu totul din alte puncte de vedere, ca și prieteni, ca și o colegă sau am încercat să se ridice pentru că a fost foarte greu. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu și mă bucur că îl văd astăzi atât de bine”, a mărturisit Emilia Ghinescu pentru WOWnews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel