Noi informații despre starea de sănătate a Danei Roba. Femeia s-a trezit din comă și este conștientă: "A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă"

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă. 

Au apărut noi informații legate de starea de sănătatea Danei Roba, după ce aceasta a fost bătută cu bestialitate de către soțul său.  Sora vedetei a anunțat că Dana Roba s-a trezit din comă și că a deschis ochii. Cu toate astea, sora make-up artistului a ținut să precizeze că recuperarea va fi una extrem de dificilă.

Noi informații despre starea de sănătate a Danei Roba

După o operație dificilă la care a fost supusă săptămâna trecută și care a durat 9 ore, Dana Roba și-a recăpătat conștiința, însă starea sa de sănătate rămâne în continuare incertă, potrivit spuselor surorii acesteia.

”Nu am crezut vreodată că voi avea puterea să scriu un asemenea mesaj, dar uite că Dumnezeu mi-a dăruit și încercarea, dar și puterea. Cu toții, probabil, ați aflat din presă de întâmplarea nefericită care era să-i curme viața surorii mele, Dana.

După o operație pe creier atât de complicată… totuși Dumnezeu a avut alt plan cu ea și i-a deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă. Rănile ei, atât fizice, cât și mentale. Vor avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară. Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile din viața ei.”, a scris Lidia, sora Danei Roba pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Dana Roba ar fi fost bătută crunt de către soț

În urma bătăii crunte pe care Dana Roba a încasat-o de la soțul ei, prietenele make-up artistului au declarat că bărbatul ar fi  fost dependent financiar de soția lui și asta pentru că își pierduse job-ul în urmă cu ceva timp. Totodată, acestea au mărturisit că Dana Roba era o mamă foarte grijulie și stătea ore întregi în salon pentru a face bani. 

 „Suntem cu toții în stare de șoc și nu ne explicăm ce s-a întâmplat. Probabil știa că va rămâne cu mâna goală dacă se desparte de Dana și a vrut să se răzbune pe ea. De când sunt împreună, el n-a muncit o zi! Ea a cărat familia în spate, le-a asigurat fetițelor tot ce aveau nevoie. E o mamă exemplară, o femeie puternică și muncitoare și a luptat din greu să-și construiască un nume. Și, mai ales, să șteargă dramele și scandalurile trecutului. La penticostali e un păcat uriaș să fii infidel, cu siguranță Dana nu a făcut așa ceva.

Avea momente în care își idolatriza bărbatul. Ne spunea că muncește zi și noapte și el nu trebuie să facă nimic, numai să o ajute cu fetele. Suntem în stare de șoc. Sperăm într-o minune… Pentru fetițele ei care cu siguranță se întreabă unde este mama lor și ce s-a întâmplat cu ea. Daniel nu era violent, nu a dat niciodată de înțeles că între ei ar exista tensiuni…’, a povestit Nicoleta, prietena Danei Roba, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și: Cum se poate schimba viața Danei Roba, după lovitura la cap. Medicul Tudor Ciuhodaru explică: "Pronosticul rămâne unul rezervat"

Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț: "Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică...”

Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei. Ce mesaj a postat înainte să fie bătută cu bestialitate: „Numai suferința nobilează...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel