Nou scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns la cuțite: „Așteptăm decizia instanței”

Data publicării:
Constantin Enceanu, Niculina Stoican, sursa Facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, sursa Facebook

Constantin Enceanu și-a dezvăluit nemulțumirile pe care le are cu privire la colegii săi de breaslă care fac parte sau conduc Ansamblul folcloric „Maria Tănase”.

Un nou scandal prinde contur în lumea folclorului românesc, după ce Constantin Enceanu și-a exprimat mai multe nemulțumiri. Artistul, membru al Ansamblului folcloric „Maria Tănase”, este foc și pară din cauza faptului că de 18 ani de zile nu a mai fost avansat în funcție, deși, spune el, este unul dintre cei mai populari artiști din țara noastră, din acest domeniu. Acest lucru se întâmplă în contextul în care alți colegi de breaslă au fost favorizați, deși nu meritau, mai mărturisește acesta. În acest sens, solistul a deschis deja un proces împotriva instituției, iar cea acuzată este nimeni alta decât Niculina Stoican, managerul Ansamblului.

„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost  avansat, pe ultima treaptă. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt poate de valoarea mea, dar au fost promovați”, a declarat Consantin Enceanu, potrivit cancan.

VEZI și: Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Laura Lavric o face praf pe Angela Rusu, după ce artista a jignit-o: „Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc”

Nu-și dorește să se pensioneze

Cu toate acestea, Constantin Enceanu spune că nici pensionarea nu este cheia, întrucât nu-și dorește să piardă „bătălia”. Artistul are însă vara plină de cântări, astfel încât, în acest sens, nu are de ce să se plângă. El mai spune că muncește extrem de mult pentru vârsta sa, însă își dorește să stea cât mai mult pe scenă.

„Ar însemna să fiu un laș și să-mi las colegii. Nici de pensionat nu vreau, încă mai am multe de spus. Aș dori să stau pe scenă cât mai mult, cât mă ține sănătatea.

Am cântări peste tot. Ieri, de exemplu, am avut la Ciorogârla, apoi în Teleorman. În weekend am, de asemenea, evenimente foarte multe. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar nu pot răspunde la toate invitațiile. La un moment dat, am simțit că trag foarte mult de mine și nu e bine. E vorba de oboseală. Și vârsta, totuși mă apropii de 60 de ani. Alții la 30 de ani nu muncesc cât mine.

Azi noapte am ajuns la 2.30 acasă, am dormit cu nepoțeii până la 08.30, iar acum sunt în curte, cu curățenia. Facem ordine prin grădină”.

VEZI și: Elena Merișoreanu, foc și pară, după ce Angela Rusu a spus că nu are talent: „A vrut scandal. Ea nu e pe nici măcar un afiș!”

Ce probleme de sănătate are artistul

Când vine însă vorba despre problemele de sănătate, Constantin Enceanu spune că are mai multe simptome cu care trăiește, din cauza unor probleme care au avut loc în trecut și care au lăsat urmări.

„Stau foarte bine la capitolul ăsta. Dar din construcție, se pare că stau prost cu articulațiile. Pentru că sunt operat și de hernie de disc, acum 15 ani. Apoi am mai avut o intervenție la genunchi, la cartilaj. Iar acum, iată, am avut și proteza.

Stau și mult în mașină. De exemplu, zilele trecute, am condus 1200 de kilometri. Șoferul a fost și el în vacanță. Sunt mai mult pe drumuri, dar când o faci cu pasiune, restul nu mai contează”, a completat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel