Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

S-a aflat ce pensie are Irinel Columbeanu după recalcularea făcută de Guvern.

Patronul azilului din Ghermăneşti, Ion Cassian, a relatat faptul că lui Irinel Columbeanu i s-a mărit pensia, după recalcularea făcută de Ministerul Muncii. Însă, concret, marirea este de doar 120 de lei. Astfel, fostul milionar Irinel Columbeanu are o pensie de puţin peste 2000 de lei.

Nu își poate plăti nici măcar cazarea la azil

 

Ion Cassian a precizat că din pensia pe care o primeşte lunar, Irinel Columbeanu nu își poate achita nici cazarea la azil.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu”, a declarat Ion Cassian, conform click.ro.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente extrem de grele. A suferit două accidente vasculare. Cine l-a vizitat la azil

 

De asemenea, Ion Cassian a declarat, conform sursei citate, faptul că Irinel Columbeanu a trecut prin momente extrem de grele, după ce a suferit două accidente vasculare. Fostul milionar de la Izvorani a fost vizitat la azil de prietenii săi, însă şi de fostele iubite.

”Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să îl vadă”, a mai zis Ion Cassian.

Citește și - Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!” https://www.spectacola.ro/irina-columbeanu-primul-interviu-alaturi-de-tatal-ei-la-sase-ani-dupa-ce-s-a-mutat-in-america-sunt-cea-mai-fericita-fata-din-lume_39920.html 

Cum a ajuns Irinel Columbeanu ”la sapă de lemn”

 

Creatorul de modă Mihai Albu îl cunoaşte extrem de bine pe Irinel Columbeanu, prin primsa faptului că cei doi au petrecut mult timp împreună atunci când soţiile lor erau bune amice.

Mihai Albu spune că Irinel Columbeanu a ajuns unde a ajuns după ce a luat decizii dezastruoase în afaceri și dezminte faptul că acesta Neagă a ”spart” banii pe distracţii.

”Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”

 

”Eu cu Irinel, da (n.red. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte. Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (n.red. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum).

Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect. Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a declarat Mihai Albu, potrivit cancan.ro.

Citește și - Irina Columbeanu, pași spre lumea modei? Adolescenta uimește pe rețelele sociale - Video https://www.spectacola.ro/irina-columbeanu-pasi-spre-lumea-modei-adolescenta-uimeste-pe-retelele-sociale-video_41180.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel