„Nu se mișcă, abia ajunge la baie”. Mara Bănică, cadou neașteptat pentru Viorel Lis. Oana a izbucnit în lacrimi: „Mă afectează să văd că-l doare”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Instagram

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt din ce în ce mai mari. Ajuns la vârsta de 80 de ani, fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa. În acest context dificil, Mara Bănică i-a oferit un cadou neașteptat în valoare de 2000 de euro. Gestul a emoționat-o profund pe Oana Lis, care, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că este din ce în ce mai afectată de suferința soțului său.

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate tot mai grave, ceea ce i-a redus semnificativ mobilitatea. Dacă, în trecut, fostul edil al Capitalei era înconjurat de tot felul de oameni și de prieteni, acum nu îi mai calcă nimeni pragul. Singura persoană care îi este alături necondiționat este soția lui, Oana.

Mara Bănică, cadou neașteptat pentru Viorel Lis

Ajuns la vârsta de 80 de ani, problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis sunt din ce în ce mai mari. Fostului primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur. Pe această cale, pentru a-l ajuta pe Viorel Lis, Mara Bănică i-a făcut un cadou neașteptat, un aparat de drenaj limfatic în valoare de 2000 de euro. Acest dispozitiv ar putea să-i amelioreze starea și să reducă retenția de apă care îi afectează picioarele.

„Este un aparat de 2000 de euro, un aparat profesional pentru drenaj limfatic. Eu l-am folosit când eram însărcinată și înainte de a rămâne. Aveam niște probleme, făceam acele tratamente hormonale și mă umflam foarte tare. Rețineam multă apă și nu ieșea din organism. Am făcut această investiție și l-am folosit. Cu tot dragul și cu toată dragostea i-l trimit lui Viorel. Nu funcționează greu. Este un aparat bun. Nu-l mai vreau înapoi. Tu va trebui să-l manevrezi pe Viorel. Poziția trebuie să fie relaxată. El trebuie să stea pe spate, perfect întins, nu cu capul sus”, a spus Mara Bănică, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

„Noi am mai făcut la spital așa ceva, dar nu era așa profesional. Este pentru Viorel, el are picioarele foarte umflate. Cardiacii au probleme cu picioarele, li se umflă de la retenția de apă. Apreciez foarte mult, chiar o să-l folosesc, adică o să-l folosesc pe Viorel”, a precizat Oana Lis. 

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, scandal de proporții în plină stradă cu un polițist. De la ce a pornit totul: „Ăsta este un copil care vrea să se afirme. Lasă, că îl fac eu celebru imediat”

Mara Bănică i-a explicat Oanei Lis cum funcționează aparatul

Mara Bănică i-a explicat Oanei Lis cum să folosească dispozitivul, subliniind că este ușor de utilizat și că Viorel trebuie să stea într-o poziție relaxată, pe spate, pentru ca tratamentul să fie eficient. De asemenea, i-a recomandat să se uite pe YouTube la un tutorial pentru a evita setarea unei intensități prea mari.

„Îl reglezi ca intensitate. Sfatul meu este să te uiți pe YouTube la un tutorial, ca să nu-l pornești foarte tare pentru că s-ar putea să strângă foarte tare. Programul este de 45 de minute și este bine să-l facă zilnic. Eu am vrut să-i dau acest aparat, după ce a spus că Viorel are nevoie de drenaj limfatic”, a declarat Mara Bănică.

„Viorel a făcut asta în spital și eu nu pot să mă duc cu el la clinică și nici nu pot să-l cumpăr, că un aparat din acesta e scump”, a spus Oana Lis. 

„Viorel, din câte știu, nu se mișcă, abia ajunge la baie. Ca să iasă din casă, el trebuie cărat efectiv. Picioarele lui se simt grele. Se vor simți mai ușoare, pe măsură ce elimină apa aia”, a precizat Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Oana a izbucnit în lacrimi: „Mă afectează să văd că-l doare”

Totodată, Oana Lis a vorbit deschis despre dificultățile pe care le întâmpină în îngrijirea soțului ei și despre cum caută constant soluții pentru a-i alina suferința. Cu ochii în lacrimi, ea a declarat că se simte afectată de durerea lui Viorel și că luptă pentru a-i oferi o viață cât mai bună, în ciuda provocărilor financiare.

„Eu vă mulțumesc că îmi sunteți aproape. Dumnezeu lucrează prin oameni. Sunt persoane care atunci când au o boală, ei nu vorbesc și nu spun. Eu sunt genul care spun. Eu nu am familie care să mă ajute și de aceea vorbesc. Poate pare că sunt cerșetoare, dar nu am cui să-i spun. Știu că de undeva o să sară un ajutor, pentru că așa lucrează Dumnezeu, prin oameni. Alți oameni tac din gură și după auzi că a murit ăla. Nu, eu văd ce pot să fac ca să-i fie mai bine lui Viorel. Contează cât trăiești, dar și calitatea vieții. De multe ori îi dau 2-3 pastile pe zi, nu are voie nici atâtea pastile, mă afectează și pe mine să văd că-l doare și caut și eu tot felul de terapii care să-i ușureze viața și să nu mai aibă dureri. Mă lupt așa cum pot eu”, a mai precizat Oana Lis, cu ochii în lacrimi. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel