„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam
Descriere foto: Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

Betty Salam și-a șocat fanii din mediul online, la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam a mărturisit că ea și soțul ei s-au despărțit, apoi a venit cu câteva clarificări.

Betty Salam anunța în urmă cu o lună că s-a împăcat cu Cătălin Vișănescu. Această veste a venit la două luni după ce a recunoscut că ea și soțul ei au decis să ia o pauză și să se separe, după 6 ani de căsnicie. Mai mult, fiica lui Florin Salam a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a vorbit despre motivele din spatele separării temporare de soțul ei, dar și despre cum au reușit să își rezolve problemele din căsnicie și să ajungă să formeze, din nou, o familie fericită alături de fiul lor, Matthias.

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Cei doi și-au spus adio definitiv, după cinci ani de căsnicie

Cei doi ajunseseră să comunice doar despre partea profesională și au uitat să-și acorde atenția necesară unul altuia. Mai mult, certurile erau la ordinea zilei, deși cauzele erau nesemnificative, motiv pentru care au ales să locuiască separat timp de două săptămâni. Cu toate acestea, și-au dat seama că nu pot să trăiască unul fără celălalt și, cu timpul, au reușit să-și rezolve problemele din căsnicie.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut să spună Maria Iordănescu în direct, la TV, despre Mihai Bendeac. Nu i-a spus-o niciodată în față

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțiti”. Betty, mesaj șocant la doar o lună de când a anunțat împăcarea cu Cătălin Vișănescu: „Ne-am certat foarte tare”

Acum, la doar câteva zile de când a vorbit despre împăcare, Betty Salam și-a șocat fanii din mediul online. Artista a aunțat că ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu, nu sunt bine deloc, motiv pentru care au ales să se despartă.

„Sincer, nu suntem bine deloc. În momentul ăsta ne-am certat foarte tare și nu știu dacă o să mai țină așa” a spus Betty Salam, în mediul online.

Cu toate acestea, Betty Salam a clarificat ulterior că mesajul ei a fost doar o glumă și le-a arătat fanilor că soțul ei se află lângă ea, în mașină, iar relația lor este acum mai bună ca niciodată.

„Eu l-am pupat prea mult pe el. El m-a pupat prea mult pe mine și ne-am contrazis foarte tare cine iubește mai mult, el pe mine sau eu pe el” a declarat Betty Salam.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care este singură la 61 de ani. De ce nu mai vrea să audă de o nouă relație

„Orice s-ar întâmpla, tu să rămâi cu mine”

Apoi, fiica lui Florin Salam i-a dedicat soțului ei câteva versuri dintr-o melodie de-ale tatălui său. 

„Orice s-ar întâmpla, tu să rămâi cu mine / Voi fi și trup și suflet alături de tine / Orice s-ar întâmpla să nu-ți fie teamă / Ascultă-ți inima și fă ce te îndeamnă!”, i-a cântat Betty Salam soțului ei.

„Să plec cu dragoste cu tot”, a reacționat Cătălin Vișănescu.

„Ieși. Mă iubești?”, l-a întrebat Betty Salam.

Te-ar putea interesa și: Hype Fox, iubita ispitei Andi de la Insula Iubirii, pusă la zid pentru comportamentul pe care l-a avut față de un taximetrist. Ce mesaj a postat influencerița

„Te iubesc”, i-a răspuns Cătălin Vișănescu.

„Cât?!”, l-a mai întrebat artista.

„Mult”, i-a răspuns Cătălin Vișănescu.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel