Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor

Data publicării:
Sursa foto: Ianis Gahi, captură TV/ PROTV
Descriere foto: Sursa foto: Ianis Gahi, captură TV/ PROTV

Ianis Hagi și Elena și-au unit destinele într-o ceremonie spectaculoasă, considerată de mulți ca fiind nunta anului. Evenimentul a fost marcat de emoții intense și tradiții aromânești, cei doi fiind în centrul atenției tuturor invitaților.

Una dintre cele mai comune întrebări a fost cu ce au fost îmbrăcați cei doi, fiind una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Elena Hagi a strălucit într-o rochie lungă, strânsă pe corp, cu o trenă imensă, plină de dantelă, care a atras toate privirile. Părul ei a fost lăsat liber, adăugând un plus de eleganță și naturalețe ținutei sale.

Ianis Hagi a ales să poarte un costum elegant în două culori, combinând pantaloni de culoare neagră cu un sacou alb, arătând la fel de impresionant ca și mireasa sa.

După ceremonia oficială, mirii au deschis petrecerea oficială cu o horă aromânească, încercând pe cât de mult să respecte tradițiile de neam. 

Evenimentul a marcat cea mai importantă zi din viața tinerei familii Hagi, având parte de peste 700 de invitați.

 

Nunta civilă a lui Ianis Hagi și Elena a avut loc pe 25 decembrie 2022, într-o zi simbolică de Crăciun.  Ianis afirmase în trecut cât de norocos e că o are pe Elena ca viitoare soție la acel moment.

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au întâlnit pentru prima dată în cercul social comun pe care aveau, fiind amândoi parte a unor familii cunoscute și influente, mai ales în Constanța. Detalii despre relația lor au început să apară în presa mondenă după ce Ianis și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru romantic la Paris. Propunerea a fost una foarte emoționantă, Ianis postând pe social media o fotografie cu mesajul „Tu. Eu. Da”, confirmând astfel logodna.

Eleganța Elenei Tănase a fost una dintre calitățile care l-au cucerit pe Ianis, alături de sprijinul și înțelegerea pe care i le-a oferit pe parcursul carierei sale de fotbalist. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel