O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță română i-a luat apărarea influenceriței Alina Ceușan, după ce aceasta a fost aspru criticată de Oana Pellea pentru gestul făcut într-un celebru teatru din București.

Alina Ceușan a fost în centrul unui întreg scandal, după ce a postat o fotografie în timp ce stătea cu picioarele pe balustrada unei loje din Teatrul Odeon. Deși influencerița a fost aspru criticată de mai mulți actori celebri, au fost și persoane care i-au luat apărarea.

Alina Ceușan a publicat pe Instagram mai multe fotografii, inclusiv una surprinsă la Teatrul Odeon, în care stă cu picioarele sprijinite pe balustrada unui balcon, evidențiind perechea de pantofi negri pe care o purta. Gestul ei a atras atenția actriței Oana Pellea, care a reacționat critic la adresa influenceriței într-o postare severă pe rețelele sociale.

„Vă sugerez să o luați mai ușor”

După ce influencerița a fost criticată dur, au existat și persoane care i-au luat apărarea. Una dintre aceste persoane este cunoscuta actriță Ada Galeș. Aceasta le-a transmis oamenilor să încerce să nu mai lase comentarii negative la adresa cuiva pentru că acest lucru nu face bine nimănui. De asemenea, actrița a spus că a fost surprinsă de misoginismul pe care l-a observat în comentarii și i-a transmis Alinei Ceușan că o așteaptă la teatru. Mai mult decât atât, Ada Galeș a postat o fotografie în care stă cu picioarele pe unul dintre locurile dintr-un teatru, în semn de solidaritate pentru influenceriță.

„Vă sugerez să o luați mai ușor cu hate-ul gratuit online, vă face rău și vouă și celor pe care îi înjurați. Iar comentariile, în apărarea unei balustrade (care nu avea nevoie de apărarea nimănui), pe mine m-au surprins prin misoginie și malițiozitate. Alina Ceușan, te aștept la teatru”, a declarat Ada Galeș, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Soția actorului Sali Levent a făcut primele declarații, după ce i-a fost respinsă cererea pentru ordinul de protecție. Ce a dezvăluit tânăra

„Lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate”

Oana Pellea a postat, ieri, pe rețelele sociale, un mesaj dur la adresa Alinei Ceușan, în care o critica pe influenceriță pentru faptul că și-a pus picioarele pe balustrada unei loje din Teatrul Odeon.

„O persoană de sex feminin, „influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru că eu i-am invitat la premieră cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Mănuțiu… Pe balustrada unde persoana și a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc. Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși… câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoană respectivă îmi citește postarea (m-aș mira), îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE! Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca. Nu cunosc personal “duduia” (Slavă Domnului) și nici nu doresc să o cunosc”, a transmis Oana Pellea pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel