„O facem cât de repede posibil”. Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e viitoarea sa soție

Data publicării:
Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram
Descriere foto: Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Instagram

La 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este pregătit să se căsătorească cu femeia cu care are o relație de 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre ziua cea mare.

Iubirea nu ține cont de vârstă, iar Ovidiu Lipan Țăndărică dovedește acest lucru. Deși are 70 de ani, celebrul muzician, compozitor și baterist a anunțat că vrea să se însoare cu femeia cu care o relație de 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre marele eveniment.

„Asta e o chestie sensibilă. O facem cât de repede posibil”

Deși fost întotdeauna o persoană discretă, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix a făcut dezvăluiri despre viața personală. Potrivit declarațiilor sale, artistul și iubita sa și-au planificat deja nunta.

Ovidiu Lipan Țăndărică își iubește nespus de mult partenera și spune că sentimentele sale pentru ea au ajuns la cel mai profund nivel. Mai mult, el este convins că cea cu care își împarte viața de 20 de ani este sufletul său pereche.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât dureaza. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri.

Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii EGO Life, potrivit ego.ro

Cum s-au cunsocut cei doi

Într-un interviu oferit în urmă cu doi ani, pentru Click, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit cum și-a întâlnit iubita. Faimosul baterist și partenera sa, care este avocată, s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru Click.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, film de 10 milioane de dolari. Când se lansează lungmetrajul despre viața celebrului toboșar: „Se lucrează internațional la el”

Încă de atunci el avea planuri de căsătorie cu partenera sa

El a mărturisit și că între cei doi nu există gelozii, iar cheia relației solide pe care o au se bazează în primul rând pe înțelegere. 

„Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie.

Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sendvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sendvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu.

Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”, dezvăluia artistul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel