O influenceriță a murit la 24 de ani. Realiza o provocare într-un live

Data publicării:
Sursă foto: Pexels
Descriere foto: Sursă foto: Pexels

O influenceriță a murit la 24 de ani.

Pan Xiaoting, o cunoscută influenceriță chineză, în vârstă de 24 de ani, a murit în timp ce realiza un provocare legată de alimentație într-o transmisiune în direct, conform informațiilor furnizate de media precum NDTV, care citează portalul local Hankyung.

Xiaoting era cunoscută pentru acceptarea provocărilor care o obligau să mănânce timp de peste 10 ore consecutiv. Conform portalului local chinez Creaders.com, Xiaoting obișnuia să consume 10 kg de mâncare la fiecare masă. Și, în ciuda avertismentelor repetate ale părinților și ale urmăritorilor săi, Xiaoting a decis să continue.

Cauza oficială a morții tinerei de 24 de ani nu a fost făcută publică, dar conform raportului autopsiei, stomacul lui Pan, care și-a lăsat slujba de chelneriță pentru a se întreține cu acest tip de provocări, era "deformat" și conținea "mâncare nedigerată".

 

2. Fotografie... (fast-food-pexels-gezerasph-23910832_32254800.jpg)

Moartea lui Xiaoting a stârnit îngrijorare cu privire la obiceiurile legate de sănătate pe rețelele sociale. Astfel de provocări pot avea consecințe tragice, așa cum a fost cazul acestei influencerițe.

Decesul ei ridică întrebări esențiale despre responsabilitatea platformelor de social media și a influencerițelor în promovarea unor comportamente periculoase. Comunitatea online și experții în sănătate fac apel la o reglementare mai strictă și la o conștientizare sporită a riscurilor asociate cu astfel de activități, pentru a preveni alte tragedii similare în viitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel