O nouă rundă de date-uri pe Insula Iubirii. Pe cine au ales fetele și băieții

Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

Radu Vâlcan s-a dus în cele două tabere unde atât băieții cât și fetele și-au ales următorii parteneri cu care vor merge la date.

Daiana l-a ales pe Alin. Întrebat dacă știe de ce a fost ales, el a spus: "cred că e un plan bine stabilit de-al fetelor". Daiana, în schimb, a spus că l-a ales deoarece nu prea a interacționat cu el.

Maria va merge cu eric Eric deoarece "e un om foarte bun, am observat că ne dă tuturor sfaturi bune, spune  tot ce gândește". Marcel credea că de data asta îl va alege pe el, dar se pare că nu i-a fost sortit. "Nu sunt gelos, are strategia ei", a spus el.

Cristina va merge cu Beni iar Simona cu Radu. "Radu e băiatul cu apa, l-am ales ca să mă mențin hidratată", a spus Simona. La vederea alegerii, Iustina a comentat: "Simona voia să îl aleagă pe Alin, dar l-a ales Daiana. Eu am vorbit cu Daiana, vrem s-o enervăm puțin pe Simona. Mi-a zis că nu o suportă, noi două suntem ca două vipere".

Iustina l-a ales pe Marcel, aka Maluma: "L -am ales pe Maluma deoarece mă înțeleg bine cu el, e pozitiv și îmi dă o stare de bine". Maria a comentat momentul spunând că nu se declară șocată. "Nu m-a șocat, Iustina a ales fără motiv, poate se regăsesc".

Cu cine vor merge băieții la date

Andrei, bineînțeles, a ales-o pe Diandra. Nimeni nu a fost surprins, nici măcar ea:  "nu pot să zic că nu mă așteptam, eram sigură".
Cornel, însă, iar a schimbat tactica și a ales-o pe Ioana, lăsând-o din nou pe Maria cu ochii în soare. 'Am ales-o pentru că sunt sigur că vom avea un date pe cinste, e o fată amuzantă". Ioana a spus, la rândul ei: "comunicăm des, râdem mereu, o să fie ceva super".

Dani va merg cu Mădălina care spune că: "Îmi doream și speram să se întâmple. Sunt surprinsă, aștept de la începutul emisiunii, sunt foarte mulțumită că m-a ales. Mă simt în siguranță cu el și mă susține foarte mult, are grijă de mine tot timpul, îl simt"

Claudiu a ales-o pe Anamaria: "Era evident, și eu mă așteptam să mă aleagă, m-aș fi supărat dacă nu m-ar fi ales", a spus ea. Rareș, în schimb, va merge la date cu Maria, cea care îl place pe Cornel. Claudiu spune că el cu Maria fac glume la adresa lui Cornel și că sigur se vor distra la date. "Cornel o ține pe Maria pentru final", a spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel