O pisică pierdută a uimit pe toată lumea. Misterul apărut după ce a parcurs 1.300 de kilometri în 60 de zile - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Un cuplu din California şi-a pierdut pisica, în timp ce se aflau în excursie, în parcul naţional Yellowstone, din Statele Unite.

În decurs de două luni și-au căutat felina, care, ulterior a fost găsită într-un final la aproximativ 1.300 de kilometri distanţă de Yellowstone, scrie presa americană.

Cum s-a pierdut pisica

 

În luna iunie, cuplul a plecat în camping în parcul naţional Yellowstone, aflat în statul american Wyoming, unde pisica lor s-a depărtat de ei, fugind în sălbăticie. Astfel, pisica, Rayne Beau, nu a mai fost văzută timp de 60 de zile. În timpul acestei excursii, cuplul a căutat-o în fiecare zi, au pus jucării și mâncare în anumite locuri, dar fără niciun succes.

Vezi și - Un superb exemplar de pisică sălbatică, surprins şi fotografiat în Parcul Naţional Retezat - https://www.spectacola.ro/un-superb-exemplar-de-pisica-salbatica-surprins-si-fotografiat-in-parcul-national-retezat_34562.html 

 

”A trebuit să plecăm fără el”

 

”A trebuit să plecăm fără el. Aceasta a fost cea mai grea zi, pentru că am simţit că îl abandonez”, a declarat Susanne Anguiano pentru postul KSBW.

La începutul lui august, cuplul a primit un mesaj de la Pet Watch, care este un serviciu de urmărire a animalelor de companie. În mesaj se arăta că, pe baza cipului pe care îl are felina, că pisica lor a fost găsită în Roseville, California, la distanța de 1,287 km față  de Yellowstone – la filiala locală a Societăţii de prevenire a cruzimii contra animalelor.

Cum/cine l-a găsit pe motan

 

O femeie l-a găsit pe Rayne Beau singur pe stradă. L-a dus la adăpost. Pisica se afla la aproximativ 300 de kilometri distanţă de locuinţa stăpânilor săi.

Cum a parcurs 1.300 de kilometri este un mister

 

Conform Asociaţiei Americane de Medicină Veterinară, se estimează că 10 milioane de câini şi pisici sunt pierduţi sau furaţi în Statele Unite ale Americii în fiecare an. Doar una din 50 de feline aflate în adăposturi se întoarce la stăpâni, însă dacă sunt dotate cu un microcip, aproape două din cinci se reunesc cu stăpânii lor.

VIDEO

Youtube video image

Citește și - Motivul pentru care pisica ta vrea să se urce pe laptop, dar tu vrei să lucrezi. Ce zic specialiștii

 

Te-a deranjat vreodată pisica ta în timp ce doreai să lucrezi la laptop, de acasă? Indiferent de timpul pe care îl acorzi pisicii tale, ea ajunge mereu să se așeze pe laptop în timp ce tu îl utilizezi. Se pare că ceea ce face, de fapt, pisica ta are o mai mare însemnătate decât ai putea crede.

Chiar dacă pisicile pot dormi între 12 și 18 ore pe zi, simțurile lor sunt extrem de atente la emoțiile și acțiunile tale. Prin urmare, asta înseamnă faptul că au un motiv atunci când își caută un loc confortabil, care poate fi chiar tastatura laptopului.

De ce stă pe tine pisica, deși tu lucrezi la laptop

 

Chiar dacă ești foarte ocupat să lucrezi la laptop, se pare că pisicile te protejează să nu te suprasolicite. Pisicile nu pot comunica, precum o fac oamenii. Pisicile au un simț al limbajului și folosesc zgomote mici și limbajul corpului cu scopul de a trage atenția stăpânilor lor. Astfel, pisica ta nu se culcă pe laptop pur și simplu, ci vrea să caute o modalitate de a vă enerva ori o modalitate de a vă atrage atenția asupra ei. Tot ceea ce vor este ca stăpânii lor să fie atenți, să nu se încarce cu stres și anxietate. Vezi continuarea articolului aici!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel