O recunoști? Cine este vedeta care i-a uimit pe fani cu o poză din copilărie, devenită virală! Reacția fanilor

Data publicării:

O celebritate din România a postat o poză cu ea din copilărie.

Aceasta și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva imagini de colecție, printre care și o fotografie realizată în anul 1990, atunci când avea doar cinci ani. Este vorba despre o imagine alb-negru, în care avea părul strâns în două codițe. Din momentul în care a postat poza, fanii și urmăritorii săi nu s-au oprit din reacții și comentariile apreciative. Poza a devenit virală, strângând mii de aprecieri și sute de comentarii.

Iată poza! O recunoști?

*Captură foto Instagram Andreea Ibacka

Este vorba despre o poză cu Andreea Ibacka, din copilărie, una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Chiar dacă este extrem de discretă cu viața privată, Ibacka a publicat trei fotografii cu ea, care o arată în momente diferite.

De asemenea, Andrea Ibacka a postat și alte fotografii, făcute la zece ani distanță. Fanii au fost uimiți să vadă că trăsăturile copilei de atunci încă i se mai pot vedea pe față.

Foto Facebook Andrea Ibacka

”Încerc să găsesc diferențele între 2014 și 2024 și nu găsesc! N-au trecut anii și la tine!”, ”Superba , ca de obicei...și încă un atuu, parca nu îmbătrânești deloc!”, ”Ce copiliță frumoasă!”, ”Deci care e 2014 și care 2024?”, ”Frumoasa ca de obicei...ești o păpușă și ești neschimbată!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

 

Citește și - Cabral nu ar fi vrut să fie prins în asemenea ipostază de soția sa. Andreea Ibacka a mărturisit: „Decât să recunoască că a făcut așa ceva...”

Cabral și Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din  showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani. Au împreună doi copii, respectiv o fată, pe nume Namiko, și un băiat, pe Tiago. Chiar dacă au devenit soț și soție de mai bine de 10 ani, micile gelozii au existat între cei doi.

 

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andreea Ibacka a spus faptul că, de-a lungul timpului, i-a verificat telefonul lui Cabral, cu scopul de a se convinge dacă poate avea încredere în el. Actrița spune faptul că acum nu mai face acest lucru deoarece Cabral i-a demonstrat că nu are motive să se îndoiască de fidelitatea lui.

„O dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de ‘sportul’ ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e inconștiență sau maturitate, dacă o fi de bine”, a mărturisit Andreea Ibacka într-un interviu pentru Antena Stars.

Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că i-a umblat prin telefon

 

Andreea Ibacka a declarat faptul că l-a prins pe soțul ei că i-a umblat în telefon.

„El sigur se uită în telefonul meu. Acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de șase luni, în care era evident că nu intrasem eu, mi-a spus că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare: a intrat în mesajele de acum șase luni. Noi avem același model de telefon. Ne știm parolele și chiar avem anumite platforme pe care suntem admini, și el, și eu. (...) Am spus întotdeauna că nu suntem un cuplu perfect și că nu suntem neapărat un exemplu, dar am aniversat 13 ani de căsătorie, așa că să nu vorbim despre cele rele. Am avut un drum cu de toate, important e că am depășit împreună greutățile”, a spus Andreea Ibacka. Vezi articolul aici!

Citește și - Andreea Ibacka, apel disperat în mediul online. Vedeta are nevoie de ajutor: „Salvarea pare imposibilă fără ajutorul vostru”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel