„O să ies să spun absolut tot”. Cătălin Dobrescu, mesaj pentru Oana Radu. Ce spune despre presupusul iubit al artistei

Data publicării:
Captură video: TikTok/Cătălin Dobrescu. Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Captură video: TikTok/Cătălin Dobrescu. Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, face noi declarații după ce artista a făcut o serie de acuzații la adresa lui după divorț. Fostul soț al artistei a vorbit și despre bărbatul cu care aceasta s-a sărutat recent pe scenă.

 

După 4 ani relație și 3 de căsnicie, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au surprins pe toată lumea când au anunțat că se despart. Artista a fost cea care a anunțat că ea și fostul ei soț au pus capăt mariajului. Vedeta mărturisea că a trecut printr-o relație toxică, din care a reușit cu greu să iasă. După ce și-au spus „adio”, artista a deschis pe numele fostului soț patru procese.

Cătălin Dobrescu, atac la adresa Oanei Radu: „O să ies să spun absolut tot”

Dacă Oana Radu a vorbit de mai multe ori despre căsnicia pe care a avut-o cu Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness a preferat să nu spună prea multe. Acum, fostul soț al artistei nu s-a mai abținut. Deși a mărturisit că vrea să se încheie întregul scandal, acesta a avertizat-o pe fosta sa soție că, dacă va continua cu atacurile la adresa lui, o să iasă să spună tot.

„Se ține cineva de 9 luni de imaginea mea. Vrea să mă terfelească și nu am înțeles de ce. Nu mi-a plăcut. Nu am vorbit de rău nicio fostă iubită, cu atât mai mult să vorbesc de fosta soție. Nu am vrut să mai deschid subiectul despre ea. A fost cum a fost. Am considerat că e problema mea și problema ei. Eu știam că ea va ieși și va vorbi. (...) În luna decembrie am ales să plec, nu m-am uitat înapoi. Nu am deranjat pe nimeni, nici măcar cu un telefon, nici măcar cu un mesaj. Mi s-a umplut cutia postală. Am fost chemat în instanță. Săptămânal veneau procese. V-ați cruci dacă ați afla adevărul. Eu nu înțeleg această victimizare. 

Această persoană, dacă este fericită și sper din inimă să fie fericită, de ce se mai leagă de nenorocitul ăla care a făcut parte din viața ei? De ce nu-l lași să-și vadă de viața lui? Sunt nouă luni de zile. (...) Această postare nu o fac să o defăimez, dar dacă se continuă în acest fel, să mi se distrugă imaginea... o să ies să spun adevărul, așa cum îl consider eu că este. O să ies să spun absolut tot”, a spus Cătălin Dobrescu.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu iubește din nou, la mai bine de jumătate de an de la divorțul de Cătălin Dobrescu: „Sunt foarte îndrăgostită de tine” / Video

Ce spune despre bărbatul cu care artista s-a sărutat pe scenă

Cătălin Dobrescu a vorbit și despre viața amoroasă a Oanei Radu, după ce artista s-a sărutat pe scenă cu un bărbat misterios. „Are o grămadă de subiecte să vorbească: despre viața ei, despre cine e bărbatul din viața ei, de când este cu el. Eu m-am gândit de multe ori, bărbatul ăla care e lângă ea nu-i spune să mai tacă din gură și să-l mai alse pe fostul? Nu știu ce e la ei în familie, ce e la ei în casă. Nici nu vreau să știu, vreau să fiu lăsat în pace. Se pare că o să ies să vorbesc curând. Nu ai cum altfel”, a mai precizat Cătălin Dobrescu.

Te-ar putea interesa și: Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patru oară! Ce nume a ales să-i pună bebelușului

Te-ar putea interesa și: Livia, fosta lui Bordea, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de comediant: Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință

@catalinmec

 

♬ sunet original - Catalin Dobrescu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel