Oana Lis a făcut un gest incredibil pentru Viorel Lis. Vedeta a trecut peste orice barieră: „L-am și prins cu cineva în oraș”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Oana Lis
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Lis

Oana Lis a făcut declarații nemaiauzite despre soțul ei, Viorel Lis, despre care spune că era un „fustangiu”. Ce i-a făcut fostul latifundiar soției sale care nu împlinise nici măcar 20 de ani.

Oana Lis lucra la primăria unde Viorel era primar, însă de puține ori se vedeau având în vedere că ea avea o cu totul altă intrare decât directorii și oamenii din vârful organigramei.

Totuși, Viorel Lis a făcut primul pas și și-a făcut curajul să o contacteze pe Oana, mai întâi telefonic, apoi prin intermediul unui director din primărie.

Viorel Lis „fustangiu”

Oana a avut între timp parte de o copilărie foarte grea în casa familiei ei, neînțelegându-se deloc cu tatăl său. De multe ori, spune ea, era să-și piardă viață din cauza certurilor de familie.

Din acest motiv nu avea încredere în bărbați, însă Viorel a venit ca o salvare pentru ea, mai ales că îl îngrijea și pe fratele ei mai mic, la București.

L-am și prins cu cineva în oraș, după ce s-a dezvoltat relația. Mă mai și mințea. Dar mai târziu mi-a zis că, la un moment dat, și-a dat seama că se pierde în mai multe relații. Era fustangiu, dar nu a fost doar asta. A fost și puterea funcției, era căutat de femei”, spune Oana Lis, în podcastul „Povești de Film”, cu Mara Bănică.

Oana nu l-a judecat niciodată pe soțul ei, mai ales că își argumentează alegerea prin statutul pe care îl avea acesta, că era căutat de multe femei, deși nici nu a deranjat-o foarte tare că iubitul ei ieșea și cu alte posibile partenere.

„Dacă nu era fustangiu, nu se ducea, adevărat. Eu nu l-am judecat, nu mă interesa. Nu am fost geloasă când l-am prins. Nu am avut chestia asta de gelozie. Nu pentru că nu-mi păsa, ci probabil pentru că nici nu-mi dădeam seama de valoarea mea; nu mă gândeam dacă el mă iubește sau dacă voi rămâne cu el”, continuă Oana Lis.

Youtube video image

 

Cei doi s-au mutat împreună după 2 ani de când s-au cunoscut, iar familia Oanei nu avea nicio idee de noul anturaj al fiicei lor. 

„Cam după doi ani de relație, dar eram încă traumatizată de familie și nu le spuneam. Nu știau că sunt cu Viorel. Citeau tot felul de informații din ziar și știau că Viorel ieșea cu o tânără”, povestește Oana Lis.

„A ales bine”

Momentul în care Viorel a realizat dimensiunea sufletească a Oanei a fost când s-a hotărât să facă publică relația lor.

„El a venit spre mine mai serios. Și-a dat seama că eram fată de la țară, serioasă, bună la suflet. A ales bine, iar lumea atunci îi spunea că nu avem șanse. Am apreciat când am hotărât să avem o relație serioasă că nu s-a ferit de mine. Poate a și pierdut din voturi din această cauză. Conta ideea de familie foarte mult. Mulți oameni politici nu divorțează pentru imagine”, încheie Oana Lis, pentru sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel