Oana Lis, copleșită de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei: „Fac un efort foarte mare financiar”. Cât costă un singur ecograf făcut la domiciliu

Data publicării:
Oana Lis, captură video Youtube, Jorge Official
Descriere foto: Oana Lis, captură video Youtube, Jorge Official

Oana Lis a dezvăluit cum reușește să se mențină pe poziții, deși situația prin care trece soțul ei nu e cea mai roz.

Oana Lis reușește să-și mențină în continuare optimismul atunci când iese în spațiul public, dar și zâmbetul larg pe buze, chiar dacă situația sa de acasă nu este una foarte roz. Viorel Lis este de o bună vreme la pat, fiind răpus de problemele de sănătate, acolo unde are parte de cele mai bune îngrijiri pe care soția sa încearcă să i le ofere. Cu toate acestea, este nevoie de un mare efort financiar pentru a susține aceste lucruri, spune vedeta, care s-a arătat de multe ori a fi copleșită de cheltuielile uriașe prin care trebuie să treacă, pentru a-i asigura soțului ei necesitățile

„Tratamentele medicale, toate lucrurile astea costă foarte mult. Ca să ai grijă de cineva acasă costă foarte mult. Fac un efort foarte mare financiar. Un doctor ca să vină pentru un ecograf acasă și să-ți ofere și interpretare, costă 2.000 de lei, pentru că lui îi este greu să se deplaseze, dar, în același timp, când îi e rău fac și eu tot ce pot ca să îi fie bine. Toate lucrurile astea te afectează, ca să ieși în oraș îți trebuie bani.”, a declarat Oana Lis în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Citește și: Cum l-a prins Oana Lis pe Viorel vorbind cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși”

Oana Lis, sfat pentru oameni

Pe această cale, Oana Lis le transmite un sfat și urmăritorilor săi, pe care îi îndeamnă să ceară ajutorul, în cazul în care simt că sunt depășiți de anumite situații. Vedeta a făcut acest lucru în repetate rânduri și chiar dacă a fost judecată de anumite persoane, în aceeași măsură a primit și sprijin din partea diferiților indivizi.

„Celor care se uită la podcast vă transmit să vă bucurați de prezent, să cereți ajutor, dacă aveți nevoie. Din fericire, trăim în 2024 unde trebuie doar să ceri ca să găsești ajutor specializat. Nu aș vrea să fiu un exemplu de victimizare, ci un exemplu conform căruia un om poate trece prin toate traumele vieții, dar să poată încă să zâmbească, să iubească viața, să poată să-i ajute pe ceilalți, pentru că până la urmă, tot destinul de alege. Eu iubesc cine sunt astăzi, sunt un om bun, haios, empatic. Poate nu aș fi ajuns aici, dacă aș fi avut alt destin.”, a mai spus ea.

VEZI și: Geta Sterp, fără milă la adresa Danielei Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp, după ce aceasta i-ar fi jignit mama: „Am rămas șocată”

Cum poate avea mereu zâmbetul pe buze?

Și, dacă te întrebi cum reușește vedeta să aibă de fiecare dată zâmbetu pe buze, în ciuda greutăților pe care le are acasă, aceasta spune că nu-și dorește să emane o energie negativă și să-i încarce pe cei din jur cu problemele sale. 

„Nu sunt mereu sinceră, că nu am cum, mai ales când ești în ochiul publicului. De multe ori trebuie să te duci la o emisiune unde e un show de divertisment, iar tu poate acasă ai avut probleme. Nu poți să te duci acolo să plângi, majoritatea dintre noi, că vrem sau nu să recunoaștem, mințim aproape zilnic.”, a continuat Oana Lis. 

VEZI și: Oana Roman s-a săturat să fie jignită. Vedeta a răbufnit și face un apel către fanii săi: „Sunt victima hărțuirii publice de peste 30 de ani”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel