Oana Lis îi caută loc de muncă lui Viorel. Anunțul făcut de soția fostului edil al Capitalei: „Nu mai pot trai din pensia lui”

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis îi caută de muncă lui Viorel Lis! Soția fostului edil al Capitalei a declarat că nu mai poate trăi din pensia acestuia și le-a spus urmăritorilor săi din mediul online că este nevoită să îi găsească un loc de muncă. Postarea a stârnit amuzamentul internauților, care s-au grăbit să îi facă diverse propuneri fostului edil al Capitalei.

Ani la rând, Oana Lis a demonstrat că este alături de Viorel, indiferent de situație sau de greutăți. Deși mulți au pus la îndoială sentimentele ei și au susținut că nu îl iubește cu adevărat pe partenerul său, ci că ar fi interesată doar de banii lui, Oana a demonstrat de-a lungul timpului contrariul. Ajuns la vârsta de 80 de ani, fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa, iar cea care îi este aproape necondiționat este soția sa. Oana Lis îl susține pe soțul ei, atât moral cât și financiar, mai ales că ea este cea care aduce acum banii în casă, pe lângă pensia fostului primar.

Te-ar putea interesa și: „Nu se mișcă, abia ajunge la baie”. Mara Bănică, cadou neașteptat pentru Viorel Lis. Oana a izbucnit în lacrimi: „Mă afectează să văd că-l doare”

Oana Lis îi caută loc de muncă lui Viorel. Anunțul făcut de soția fostului edil al Capitalei: „Nu mai pot trai din pensia lui”

În ultima perioadă, cei doi au străbătut mai multe probleme financiare, vedeta fiind nevoită să vândă mai multe lucruri din casă pentru a face rost de bani. Deși greutățile financiare nu le dau pace, Oana Lis reușește să-și mențină în continuare optimismul și să fie mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă situația sa de acasă nu este una foarte roz. 

Te-ar putea interesa și: Nelu Vlad, secretele unei căsnicii de 50 de ani și fosta iubire care l-a marcat: „Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea”

Recent, soția fostului primar a făcut o postare ironică pe rețelele de socializare, anunțând că că nu mai poate trăi din pensia lui Viorel Lis și să s-a decis să-i caute loc de muncă. Postarea a fost evident o glumă, având în vedere că Viorel Lis nu se mai poate deplasa.

„Nu mai pot trai din pensia lui Vio'! Trebuie să-l angajez undeva”, a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Medana și Alin Oprea au plecat în vacanță, în plin scandal. Artistul i-a făcut un cadou impresionant: „Femeia care merită tot”

Mesajele din partea internauților nu au întârziat să apară:„Mare putere îți trebuie să faci haz de necaz!”

Mesajele internauților nu au întârziat să apară, aceștia venind chiar cu propuneri de locuri de muncă pentru fostul edil al Capitalei. Reacțiile au fost diverse, de la comentarii amuzante până la aprecieri pentru puterea Oanei Lis de a face haz de necaz, arătând încă o dată că sprijinul ei pentru Viorel Lis este necondiționat, indiferent de situație.

Te-ar putea interesa și: Maria Covașă de la Insula Iubirii, mesaj tranșant pentru Alin Simoiu: „Nici măcar nu a avut bunul simț să își ceară scuze”

„Să joace la păcănele pe YouTube pe banii cazinoului. Condiții bune, salarizare excelentă”, a scris un internaut. 

„Cum? N-am auzit de așa ceva”, a răspuns Oana Lis.

„Să facă ceva dezvăluiri incredibile din politică, ar ieși ceva banii!”, „La cazino”, „Asta da decizie! Super! Foarte bună ideea!”, „Mare putere îți trebuie să faci haz de necaz! Mare respect pentru tot ce faceți!”, „Consultant la păcănele”, „Influencer? Daily vlog?!”, Să-l pună președintele României, Iohannis nu mai are dreptul”, „La STB!!”, „Sigur, paznic la păcănele”, au mai comentat internauții la postarea făcută de Oana Lis.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel