Oana Lis rupe tăcerea. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu l-a dus pe Viorel Lis la azil: „Îl îngrop de viu”

Data publicării:

Oana Lis a dezvăluit motivul pentru care nu l-a dus pe soțul ei la azil. 

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe speculații legate de faptul că Viorel Lis a fost dus la azil. Soția fostului edil al Capitalei a infirmat toate zvonurile apărute și a explicat motivul pentru care nu a vrut să-l lase pe soțul ei într-un azil.

Oana Lis  a dezvăluit motivul pentru care nu l-a dus pe Viorel Lis la azil

Oana Lis recunoaște că îi este foarte greu, însă a preferat să își vândă lucrurile, decât să își dusă soțul la azil, 

„Nu am vrut să mai cerșesc. Vând chestii. În spital mi-am dat seama că nu am nevoie de lucruri multe ca să funcționez. De bine nu le vând. (...) Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă.”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul unei emisiuni, la ProTV.

Vedeta recunoaște că singurul moment în care s-ar gândi să-l ducă pe Viorel Lis la azil, ar fi doar dacă ei i s-ar întâmpla ceva și nu ar mai avea puterea de a avea grijă de el. Până atunci, Oana Lis nici nu vrea să audă de așa ceva. 

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (...) Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil.”, a adăugat Oana Lis. 

Oana Lis: „Eu sunt un om minunat care are grijă de el”

Oana Lis nu înțelege de ce lumea este atât de rea, în contextul în care ea este un om bun și face tot posibilul să își țină soțul în viață cât mai mult timp. 

„Atât timp cât e bine și conștient, eu cred că el poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine oamenii mă pun într-o lumină proastă. De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el. Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez. Și vreau să fiu respectată.”, a mai spus vedeta. 

Rică Răducanu, copleșit de situația în care se află Viorel Lis

Și Rocă Răducanu a rămas impresionat de eforturile pe care Oana Lis le face pentru soțul ei. Marele sportiv recunoaște că nu s-a gândit vreodată că relația celor doi va rezista atât de mult timp, iar Oana va rămâne alături de el chiar și în aceste momente grele. 

„Am înțeles că Viorel nu prea mai vorbește, nu se simte bine. Săraca, Oana se tot chinuie cu el. Vă jur, nu credeam în viața mea că Oana o să stea atâta vreme lângă el și, așa, bolnav, este un exemplu pentru toți. Se chinuie cu el, până la sfârșit”, a spus Rică Răducanu, pentru Playtech Știri.  

Citește și: Anca Pandrea a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu văduva lui Iurie Darie: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Momente grele pentru Tibi Ușeriu. Sportivul a suferit un șoc anafilactic și fost găsit leșinat, într-un șanț: "Scăpat la limită, foarte confuz, cu vederea încețoșată"

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost operată: "Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel