Oana Moșneagu, schimbare radicală de look! Actrița a renunțat la părul lung pe care îl avea de ani buni / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Oana Moșneagu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat un videoclip în care apare total schimbată. Actrița a renunțat la părul lung pentru un nou look.

Oana Moșneagu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe dE La noi din țară. Încă de la primele sale apariții pe micul ecran și până în prezent, ea a reușit să-i clădească o carieră de succes și să aibă o mulțime de fani. Actrița din serialul „Lia - Soția soțului meu” este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Oana Moșneagu își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de această dată.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la marele eveniment / Foto

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look! Actrița a renunțat la părul lung pe care îl avea de ani buni

Oana Moșneagu a făcut o schimbare radicală de look, care a surprins pe toată lumea. Actrița, cunoscută pentru rolul său din serialul „Lia – Soția soțului meu”, a renunțat la părul lung pe care l-a purtat în ultimii ani și a optat pentru o tunsoare scurtă, modernă. Decizia a fost luată în cadrul unei vizite la salonul de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

După transformare, Oana Moșneagu a împărtășit experiența cu fanii săi pe Instagram, subliniind că nu regretă această decizie și că este deschisă să repete schimbarea ori de câte ori simte nevoia. Ea i-a încurajat și pe urmăritorii săi să își facă curaj pentru a experimenta, afirmând că părul va crește înapoi și că schimbările sunt o bună ocazie de a se juca cu propriul look. Actrița a menționat că a mai făcut această schimbare acum doi ani și că nu îi este teamă să experimenteze din nou, întrucât părul crește destul de repede. Mesajul său a fost bine primit de fani, care au apreciat curajul ei și noua sa imagine.

Te-ar putea interesa și: Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

„Am mai făcut schimbarea asta acum 2 ani, nu am regretat-o, părul crește destul de repede, o să am timp să mă plictisesc de el lung o dată la 2 ani de multe ori de acum încolo, fără nicio problemă. Dacă vrei să faci o schimbare de ceva timp, dar încă nu ți-ai făcut curaj, ăsta e semnul tău ca să îți faci programarea la hairstylist și să îți oferi răspuns la întrebarea «cum ar fi dacă?». Părul crește, joacă-te un pic cu el dacă asta simți nevoia să o faci”, a scris Oana Moșneagu, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Gherman (@oana_mosneagu)

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr

Înainte ca Oana Moșneagu să își facă schimbarea radicală de look, soțul ei, Vlad Gherman, a trecut și el printr-o transformare importantă. Actorul a decis să își facă implant de păr, o procedură pe care și-a dorit-o extrem de mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel