Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Oana Pellea
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Alina Ceușan este în centrul unui scandal, după o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale. Oana Pellea a critica-o dur în spațiul public, exprimându-și dezamăgirea și dezgustul față de gestul influenceriței. 

Alina Ceușan a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram, printre care una de la Teatrul Odeon, în care își ținea picioarele pe balustrada unui balcon, lăsând să se vadă perechea de pantofi negri pe care îi purta. Această imagine a fost văzută și de Oana Pellea, care a criticat dur gestul influenceriței într-o postare dură pe rețelele sociale.

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate, lipsa de bun simț și prost gust”

Marea actriță a menționat că a recunoscut imediat balconul de la Teatrul Odeon, unde în trecut au stat personalități precum Alexandru Paleologu și Octavian Paler, îmbrăcați elegant în semn de respect pentru teatru și actori. Oana Pellea a criticat dur comportamentul influenceriței, acuzând-o de lipsă de educație, prost gust și vulgaritate. Mai mult, marea actriță a transmis că nu o cunoaște personal pe Alina Ceușan și nici nu dorește să o facă. 

„O persoană de sex feminin, „influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru că eu i-am invitat la premieră cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Mănuțiu… Pe balustrada unde persoana și a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc. Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși… câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoană respectivă îmi citește postarea (m-aș mira), îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE! Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca. Nu cunosc personal “duduia” (Slavă Domnului) și nici nu doresc să o cunosc”, a transmis Oana Pellea pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”

„Rog comentatorii să nu facă atac la persoana respectivă”

Ulterior, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii de la postarea Oanei Pellea și au criticat-o dur pe Alina Ceușan. Observând valul de jigniri și atacuri la adresa influenceriței, actrița a simțit nevoia să intervină și a editat postarea pentru a face câteva precizări. Oana Pellea a rugat comentatorii să nu recurgă la insulte și atacuri la persoană, subliniind că intenția ei a fost să taxeze un comportament, nu să încurajeze agresivitatea verbală. Actrița a subliniat că discuțiile pot fi purtate într-un mod civilizat și a decis să oprească comentariile pentru a evita escaladarea conflictului.

„Rog comentatorii să nu facă atac la persoana respectivă. Pot comenta atitudinea acestei persoane, așa cum am făcut și eu. Vă rog, fără insulte și jigniri. Se poate lua atitudine și într-un mod civilizat. Mulțumesc. Pentru că jignirile și atacurile la persoana respectivă curg în comentarii, o să le opresc. Scopul postării mele era să taxez un anumit comportament și nu să atrag jigniri și injurii adresate persoanei respective. Vă mulțumesc”, a precizat Oana Pellea pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel