Oana Radu, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu: „Și fizic și psihic îmi era frică de el”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, Instagram

Oana Radu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul său soț, Cătălin Dobrescu, dar și despre traumele pe care le-a acumulat de-a lungul căsniciei.

Oana Radu, cunoscută ca o cântăreață de muzică pop și fostă participantă la show-ul "Vocea României", și Cătălin Dobrescu, un antrenor de fitness, au fost căsătoriți timp de trei ani și totul părea să meargă bine în relația lor. Se pare însă, că în spatele camerelor, cei doi nu se înțelegeau atât de bine pe cât dădeau impresia și, după trei ani de la cununia civilă, au ales să o ia pe drumuri separate.

„Eu știam că mă voi despărți”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a discutat despre relația cu fostul soț, dar și despre lucrurile mai puțin știute care s-au petrecut între aceștia. Cântăreața a mărturisit că a știut încă de la început că nu vor avea o căsnicie de durată, fapt pentru care a ales să își păstreze numele la căsătorie. Aceasta a recunoscut că i-a fost greu să plece din relație, fiind una toxică pentru ea. De asemenea, Oana Radu a declarat că fostul ei partener nu o încuraja niciodată, ba mai mult, îi adresa jigniri legat de felul în care arată și încerca constant să o facă să slăbească, deși, conform spuselor acesteia, avea doar 57 de kilograme. 

„Am fost foarte fericită când m-am căsătorit, dar nu mi-am schimbat numele. Pentru că știam că o să mă despart. După primele două săptămâni de relație, mi-am dat seama că mă aflu într-un loc din care nu mai pot să plec fără ajutor. Când am fost să depunem actele pentru căsătorie, m-a întrebat doamna de acolo dacă vreau să iau numele soțului meu. Și eu am spus că nu. Eu știam că mă voi despărți, doar aveam nevoie de ceva care să mă ajute să ies de acolo. Întrebați-mă de ce am stat: nu știu. Din relațiile toxice ieși foarte greu și foarte șifonat. Nu ai cum să pleci fără ajutor, am făcut doi ani de terapie. Soțul tău sau cel pe care îl iubești te face să crezi că ești urâtă, că nu ești bună de nimic, că ești cea mai grasă. În fiecare seară, înainte să cânt, să mă urc pe scenă, în momentul în care eu trebuia să dau oamenilor o energie bună, primeam de la el replici de genul: „Te-ai îngrășat foarte rău”, „Iar mănânci?”, „Nu vrei să slăbești?”. Aveam 57 de kilograme, eram slabă moartă și în mintea mea mă vedeam tot grasă. Lucrurile care s-au întâmplat după despărțire au fost îngrozitoare”, a declarat Oana Radu.

Te-ar putea interesa și: Războiul dintre Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău, la un alt nivel! Artista s-a dus cu poliția peste omul de afaceri: „Încercăm să recuperăm copiii”

„Și fizic și psihic îmi era frică de el”

Cântăreața a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu familia acestuia. Oana Radu a spus că s-a înțeles întotdeauna foarte bine cu familia fostului său soț, ba mai mult de atât, părinții și sora bărbatului îi luau mereu apărarea în certurile pe care le aveau și i-au mărturisit că dacă ar fi în locul ei, nu ar putea fi cu o persoană ca el. Vedeta a recunoscut că, la un moment dat, a început să îl urmăreasă pe Cătălin Dobrescu, simțind că îi ascunde ceva. Cu toate acestea, nu a reușit niciodată să îl prindă pe picior greșit. Oana Radu a declarat că timp de 4 ani, perioada în care a avut o relație cu antrenorul de fitness, a simțit constant frică, și nu doar psihică, ci și fizică, bărbatul încercând să o domine prin această senzație.

„Nu l-am prins pe fostul meu soț cu absolut nimic. Sora lui mi-a spus că nu ar putea să stea niciodată cu un om care să îi spună ce să facă, la ce oră, cum, când și cât. Părinții lui, care evident că țineau cu mine în toate discuțiile noastre, îmi transmiteau prin privire și prin acțiune faptul că ar trebui să plec și că nu ar putea niciodată să stea acolo. Faptul că el mă vedea atât de defectuoasă pentru mine era un semn de întrebare. Simțeam nevoia să îl urmăresc. Simțeam că are ceva de ascuns prin felul în care se comporta cu mine, prin duritatea, abuzul lui. Mi-a fost patru ani suficient de frică de el. Și fizic și psihic îmi era frică de el. Mă domina prin frică. E atât de trist când omul de care tu ai cea mai mare nevoie și ar trebui să fie lângă tine necondiționat, o face condiționat”, a adăugat Oana Radu, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel