Oana Radu, dezvăluiri despre relația cu fostul iubit care a murit incendiat: „Eram în stare să prefer viața lui decât pe cea a mamei”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Radu, captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Oana Radu, captură video Youtube/ theXclusive

Oana Radu a vorbit despre moartea tragică a fostului său iubit, dar și despre felul în care a trecut peste criticile și prejudecățile oamenilor care nu cunoșteau situația în care cei doi se aflau la momentul respectiv.

Oana Radu și Alin Șuflea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până când totul s-a sfârșit tragic. Deși în ultimul an cei doi nu mai formau o relație de cuplu, încă locuiau împreună și încercau să își rezolve problemele pe cale amiabilă. Deși se stabiliseră în Capitală, iubitul cântăreței a plecat la Craiova, orașul său natal, pentru a susține un examen. În 2019, acesta a fost ucis cu sânge rece, prin incendiere, chiar de către un vecin.

„Mi-a spus că cineva i-a dat foc”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a vorbit despre acest eveniment tragic din viața ei și cum au afectat-o vorbele rele ale oamenilor. Artista a mărturisit că deși ea și Alin nu mai formau o relație de mai bine de un an, vestea că fostul ei iubit a fost incendiat a fost șocantă. Ba chiar, artista recunoaște că se simțea atât de vinovată, încât ar fi preferat viața lui decât viața mamei sale.

„În ultimul an de zile, eu și Alin locuiam în aceeași casă, dar nu mai aveam o relație de niciun fel. Într-o zi, când el a plecat la Craiova să dea un examen, se înscrisese la o școală de asistenți în speranța că își va găsi un job acolo, am primit un telefon de la sora lui care mi-a spus că cineva i-a dat foc. A fost un șoc, a fost groaznic. A fost cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu cum cineva poate să rămână lucid după așa ceva. Eram atât de supărată pe mine pentru că eu în ultimul an, nemaiavând nicio relație cu el, încercam să caut soluții să plece, să ne despărțim amiabil. Și în momentul în care am aflat, m-am simțit atât de vinovată de zici că era vina mea, că eu făcusem ceva. O să zic o chestie foarte urâtă, eram în stare să prefer viața lui decât pe cea a mamei mele. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul ăsta. Simțeam că mor la fiecare cinci secunde. Dacă mă întrebai cine sunt, unde sunt, nu știam”, a declarat Oana Radu.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu: „Și fizic și psihic îmi era frică de el”

„Suferința o porți în suflet, o știe Dumnezeu”

Oana Radu a vorbit și despre momentele dificile prin care a trecut după înmormântarea bărbatului. A urmat o perioadă în care oamenii au judecat-o, considerând că a fost rece și nepăsătoare la înmormântare. Ba mai mult, criticile și mai aspre au venit atunci când, la două luni de la înmormântare, cântăreața s-a afișat cu Cătălin Dobrescu, cel ce avea să îi devină soț. Oana Radu a mărturisit că a suferit enorm, iar durerea pe care a simțit-o o știu ea și Dumnezeu. De asemenea, aceasta a spus că faptul că nu a plâns cu țipete sau că nu a recurs la gesturi extreme nu înseamnă că a fost rece sau nepăsătoare.

„Nu știu cine m-a văzut pe mine la înmormântare că am avut o reacție rece. Faptul că nu m-am trântit în groapă, peste coșciug, nu înseamnă că nu am plâns sau că nu am suferit. Suferința o porți în suflet, o știe Dumnezeu. Nu înseamnă că dacă nu am urlat, nu am suferit. În schimb, am făcut toate demersurile, am sunat toate televiziunile posibile pentru că îmi doream foarte mult să îl putem transfera în străinătate. Dar familia lui nu a vrut la început, ca să nu afle lumea că îi vor tăia piciorul. Eu mi-am dorit din suflet să facem public pentru că nu aveam posibilități financiare. După înmormântare, foarte mulți oameni au aruncat cu pietre în mine pentru că eu, la vreo lună sau două, m-am afișat cu fostul meu soț. Ultima dată la cimitir am fost acum trei luni”, a adăugat Oana Radu, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel