Oana Radu s-a mutat împreună cu noul iubit, Șerban Balaban: „Sunt foarte fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în care mă simt”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/tikinights
Descriere foto: Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu și-a dus relația la un nou nivel. Artista s-a mutat împreună cu noul său iubit, Șerban Balaban și recunoaște că este extrem de fericită și recunoscătoare pentru această etapă a vieții sale.

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp cu Șerban Balaban, bărbatul care i-a furat inima după divorțul de Cătălin Dobrescu. Cel în brațele căruia și-a găsit liniște și care o face cu adevărat fericită îi este coleg de breaslă și i-a fost cel mai bun prieten în perioada în care era căsătorită cu antrenorul de fitness. Pe atunci, amândoi aveau propriile relații și obișnuiau să-și împărtășească dezamăgirile amoroase.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Oana Radu s-a mutat împreună cu noul iubit, Șerban Balaban: „Sunt foate fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în care mă simt”

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, după divorțul de Cătălin Dobrescu, Oana Radu și-a cumpărat o casa visurilor ei, cu etaj și curte. Dacă până acum se credea că locuiește singură, ei bine, nu. Artista s-a mutat în noua sa locuință împreună cu noul iubit, Șerban Balaban. Cântăreața a declarat în cadrul emisiunii  "Follow us!" de pe Kanal D că se simte extrem de fericită în această nouă etapă din viața sa, mărturisind că, pentru prima dată, simte sprijinul necondiționat al unei persoane care o iubește fără nicio presiune. 

„Sunt foate fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în  care mă simt. Mă simt pentru prima oară în viața mea frumoasă, chiar dacă am niște cearcăne pentru că noi (n.r. ea și iubitul) am cântat încontinuu săptămâna asta. E cântăreț și el. 

M-am mutat în casa nouă și cu el. Locuim împreună în aceeași casă. (...) Se simte total diferit față de ceea ce am trăit până acum. Am un suport pe care nu l-am avut niciodată, am o iubire necondiționată pe care nu am avut-o niciodată, nu simt presiune pe mine în niciun fel, nu simt că se profită de mine în niciun fel. Uneori îmi pare rău că profit eu de el, dar nu mă refer financiar. Profit une ori de bunătatea, devotamentul, nu fizic”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii „Follow us!”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”

„Mă știu cu omul ăsta de foarte mult timp, nu am avut nicio legătură de tip amoros niciodată, eram doar amici”

De asemenea, artista a subliniat cât de importantă este prietenia care a existat între ei înainte de a deveni un cuplu, afirmând că acest lucru a ajutat să treacă mai ușor peste perioada de început a relației.

„Ne știam dinaninte. E cel mai bun lucru să fi fost prieteni pentru că sari cumva peste perioada asta de cunoaștere, în care cumva oamenii se prefac. Toți suntem minunați și perfecți la început. Nu avem niciun defect.

Mă știu cu omul ăsta de foarte mult timp, nu am avut nicio legătură de tip amoros niciodată, eram doar amici. Eram aproape cei mai buni prieteni. Aveam viețile noastre amoroase și împărtășeam dezamăgiri.

Nu știam că, de fapt, noi ne căutăm unul pe celălalt. Cam așa a fost situația la noi. Chiar a fost o poveste minunată și cred cu tărie că a fost ceva predestinat. Parcă m-aș fi găsit într-o oglindă. Asta simt. Am învățat să mă apreciez foarte mult și să mă iubesc”, a mai spus Oana Radu, în cadrul emisiunii „Follow us!”, de pe Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel