Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/tikinights
Descriere foto: Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu a fost surprinsă de noul ei iubit, Șerban Balaban, cu un cadou impresionant. Toboșarul nu s-a uitat la bani și a investit o sumă considerabilă pentru a o face fericită.

Oana Radu se poate declara fără doar și poate o femeie împlinită. Artista se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și personal. După divorțul de antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, artista a reușit să-și găsească echilibrul emoțional și bucuria într-o nouă relație. De câteva luni, Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un coleg de breaslă care a reușit să o facă extrem de fericită și să îi readucă zâmbetul pe buze. Relația lor pare să fie una solidă, iar Oana Radu radiază de fericire în brațele sale.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu iubește din nou, la mai bine de jumătate de an de la divorțul de Cătălin Dobrescu: „Sunt foarte îndrăgostită de tine” / Video

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban

Deși și-a păstrat discreția în privința detaliilor relației, artista nu ezită să împărtășească cu fanii săi momentele frumoase pe care le trăiește. Chiar dacă, artista nu și-a dorit să dezvăluie până în prezent nici măcar identitatea bărbatului cu care formează un cuplu, acum nu se mai ascunde. 

Chiar dacă nu a fost ziua sa de naștere, bărbatul a vrut să o surprindă pe iubita sa cu un cadou impresionant. Când vine vorba de bani, acesta nu ezită să facă gesturi romantice. Șerban Balaban, căci despre el este vorba, i-a oferit Oanei Radu un buchet imens de trandafiri roșii și un telefon. La un calcul simplu, toboșarul a scos din buzunar aproximativ 10.000 de lei. Pe pagina sa de Instagram, Oana Radu a postat și o imagine cu darul primit de la noul ei iubit.

 

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

De ce nu vrea Oana Radu să se căsătorească cu Șerban Balaban

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg de minune, Oana Radu nu își mai dorește să ajungă în fața altarului. Artista consideră că actele oficiale nu sunt necesare pentru a asigura fericirea într-o relație și nu garantează stabilitatea acesteia. Oana Radu a declarat că și-a găsit partenerul ideal, care o face foarte fericită și îi oferă libertatea de a fi ea însăși, fără constrângeri sau interese ascunse. Cântăreața a subliniat că, în această etapă a vieții sale, trăiește cea mai frumoasă experiență de iubire, simțindu-se apreciată pentru ceea ce este, fără presiuni sau așteptări.

„Nu știu dacă m-aș mai grăbi la altar, adică nu știu dacă aș mai face pasul acesta și o zic sincer, în sensul că nu știu dacă actele te fac fericit sau te țin într-o relație. Ce spuneam eu acolo că trebuie să întrunească persoana care vrea să fie lângă mine sau care trebuie să fie lângă mine s-a și adeverit. Am găsit această persoană care întrunește aceste condiții, care mă face foarte fericită și o să spun o chestie în exclusivitate, sunt cea mai fericită din viața mea și nu am crezut niciodată că chiar atât de frumoasă e dragostea și că cineva poate să te placă așa cum ești, fără să-ți impună limite, fără să te persecute, fără să aibă interes material, fără să îți ceară ceva în schimb și să existe cineva care să te iubească pur și simplu doar pentru că ești tu așa cum ești”, a mărturisit Oana Radu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel