Oana Roman, confesiuni despre legătura fostului soț cu fiica lor: „Foarte rar se vede cu tatăl ei”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre relația pe care fostul său soț, Marius Elisei, o are cu fiica lor. Conform spuselor acesteia, cei doi se văd foarte rar, iar cea mică suferă enorm din cauza lipsei tatălui.

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost una intens mediatizată în România. Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, este o personalitate cunoscută în lumea mondenă, iar Marius Elisei este un fost model și om de afaceri. Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar relația lor a evoluat rapid. S-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie care a coincis cu botezul fiicei lor, Maria Isabela.

De-a lungul timpului, relația lor a trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri. Au existat momente tensionate, dar și perioade de reconciliere. În 2020, cei doi au anunțat că se separă, iar în 2021 au divorțat oficial. După divorț, au existat mai multe tentative de reconciliere. Deși au încercat să-și refacă relația pentru binele familiei, în special pentru fiica lor, aceste încercări nu au avut succes pe termen lung. În final, cei doi au ales să își continue viața separat, punând capăt definitiv relației.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu: „Și fizic și psihic îmi era frică de el”

„Nu a plătit pensie alimentară niciodată”

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Oana Roman a vorbit despre relația pe care fostul său soț, Marius Elisei, o are cu fiica lor, Isabela. Aceasta a mărturisit că bărbatul nu are o legătură foarte strânsă cu cea mică și că în ultimul an s-au văzut foarte rar. De asemenea, Oana Roman a declarat că ea este cea care a insistat întotdeauna ca bărbatul să petreacă timp cu fiica sa, dar, din păcate, acesta nu s-a implicat atât de mult cât și-ar fi dorit ea sau cât ar fi fost necesar. În plus, vedeta a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu plătește și nu a plătit niciodată pensie alimentară, deși este vorba de o sumă de doar 500 de lei. Ba mai mult, femeia spune că și atunci când încă erau împreună îi spunea tatălui copilului său că e nevoie ca el să petreacă timp doar cu fiica sa și să formeze o legătură frumoasă cu aceasta.

„Din păcate, foarte rar se vede cu tatăl ei. De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare. Nu știu motivul și nici nu am cum să-l intuiesc. Nu există niciun fel de dialog pentru că nu ne dorim niciunul să avem dialog de niciun fel. Pentru copil comunicăm pe mail când este nevoie pentru că avem custodie comună. Au fost niște mail-uri în care l-am rugat foarte frumos să se vadă mai des cu ea pentru că ea suferă foarte tare. Mi s-a răspuns că eu sunt cea care nu o încurajează să se vadă cu el și eu nu mai stau să încerc să conving pe nimeni de nimic.

De un an, de când ne-am despărțit definitiv, întâlnirile dintre ei le știu pe de rost, atât de puține au fost, pot să spun datele exact. Ultima oară mi-a spus că nu poate să ia legătura cu ea pentru că ea l-a blocat. Și am întrebat-o, ea a zis că nu. Eu nu umblu la ea în telefon. I-am spus și lui că eu o încurajez să îl sune, să se vadă cu el pentru că mi se pare obligatoriu ca acest lucru să se întâmple. Am înțeles că nu vrea să contribuie cu nimic la creșterea ei, dar măcar o prezență fizică. Nu a plătit pensie alimentară niciodată. Chiar și când eram împreună i-am tot spus că Isa trebuie să aibă momentele ei cu el, este foarte important să petreacă timp doar cu el așa cum petrece timp doar cu mine”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel