Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei de abandon: „Nu se implică absolut deloc. Nu mai merită titulatura de părinte”

Data publicării:

Oana Roman a lansat noi acuzații asupra fostului ei soț.

Oana Roman o crește de ceva vreme singură pe Isa, fiica sa și a lui Marius Elisei. Dacă imediat după ce s-au despărțit, bărbatul părea că se mai implică în creșterea fetiței și că mai petrece timp cu aceasta, acum, vedeta spune că cel care i-a fost soț nu mai merită nici măcar titulatura de părinte. Chiar dacă spunea că nu-și va mai expune public aceste detalii din viața personală, se pare că aceasta a răbufnit din nou și și-a descărcat sufletul în fața fanilor săi, cărora le spune că viața de mamă singură nu este deloc una ușoară.

„Isa are luni sau marți ora la psiholog și miercuri ora de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să  vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. Efectiv pierd o oră dus și o oră întors doar pe drum. În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte care e ca și cum nu ar există deloc și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în nici un fel în creșterea propriului copil, și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ce se întâmplă cu Mioara Roman, la o lună după ce s-a operat de urgență. Oana Roman: "Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul este foarte costisitor și dureros"

„Niciun copil pe lumea asta NU merită să fie abandonat de un părinte”

Vedeta a adus în discuție și cazul altor femei, care sunt în aceeași situație și care, din nefericire, au și mai mulți copii de crescut. Astfel, Oana Roman spune că niciun suflet nu merită să fie abandonat de mamă sau de tată din varii motive și, în cazul în care se întâmplă acest lucru, părintele trebuie să-și piardă această titulatură.

„Bine sunt alții care-și părăsesc 4, 5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei, pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți unii că sunt frustrată. Da, sunt. Pentru că niciun copil pe lumea asta NU merită să fie abandonat de un părinte. Nici un om care nu-și iubește, își neglijează și abandonează un copil NU merită să fie părinte, pentru că dacă poți trăi fără să-ți pese de copilul tău, nu meriți NIMIC (...)

Și da, sunt om și clachez și eu când se adună prea multe. A fi vulnerabil nu e o rușine, e ceva ce poate deveni atu (...)”, a continuat aceasta.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme: „Am fost acuzată că mi-am tăiat stomacul”

A simțit abandonul pe propria piele

Această durere este cu atât mai greu de suportat cu cât vedeta știe exact ce simte fiica ei, întrucât și ea a trecut printr-o experiență similară, când Petre Roman și-a dorit să divorțeze de Mioara.

„Eu am trăit abandonul părinților o dată la 13 ani după Revoluție și încă o dată la 30 de ani când s-au despărțit ai mei. Nu contează vârsta, trauma e aceeași și vă spun eu: NU TRECE NICIODATĂ CU NIMIC. Nu se atenuează, nu dispare, nu devine acceptabilă cu nimic. Nici cu terapie, nici cu înlocuirea cu o familie proprie. Nu trece și nu se uită. Deci va rog eu, NU vă abandonați copii pentru nimic. Și nu puneți nimic deasupra lor.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ce l-a determinat, de fapt, pe Petre Roman să pună punct căsniciei cu Mioara Roman: „Mi-am pierdut mințile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel