Oana Roman intervine în scandalul momentului. Ce spune despre manelistul huiduit la concertul Coldplay: „Știu că voi fi judecată, blamată”

Data publicării:
Oana Roman, captură video Facebook
Descriere foto: Oana Roman, captură video Facebook

Oana Roman și-a spus și ea părerea despre incidentul ce a avut loc pe 12 iunie la Arena Națională.

Oana Roman nu a putut să stea departe de scandalul momentului, motiv pentru care aceasta a ales să-și spună părerea sinceră cu privire la incidentul care a avut loc pe 12 iunie, la Arena Națională. Concret, înainte să urce pe scenă renumita trupă britanică Coldplay, un interpret de manele român a venit în fața publicului, acesta fiind surpriza serii pentru zecile de mii de oameni prezenți acolo. Chiar dacă acesta se află în topurile muzicale de pe Youtube, organizatorii fiind convinși că românii vor fi bucuroși de această surpriză, fanii Coldplay au început să huiduie așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Acum, Oana Roman intervine și ea în centrul acestui scandal și dezvăluie de partea cărei poziții se situează.

„Simt nevoia să mă implic și eu în toată nebunia asta. Este foarte ok să nu ne placă un lucru, dar e foarte important cum recționăm, a huidui pe cineva nu este soluția. Știu că poate voi fi blamată, dar asta e părerea mea. Faptul că atâția oameni au simțit nevoia să huiduie un om nu este dovadă de inteligență emoțională, de inteligență din niciun fel. Poți să pleci, să ieși din sală, dar de ce să huidui? Plus că băiatul ăla nu avea nicio vină, nimeni nu ar fi refuzat în locul lui să fie pe scenă în acea seară și e și el copilul cuiva, are și el un suflet. Nu a greșit cu nimic și totuși a fost judecat.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Citește și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

Oana Roman, acuzată de derapaj rasist

Oana Roman este convinsă că această întâmplare de la Coldplay este cauzată de concepțiile preconcepute pe care unii români le au la adresa interpreților de manele. Vedeta spune că acesta este cu adevărat un act de rasism, nu declarațiile făcute de ea în urmă cu câteva zile, la concertul lui Connect-R, unde a fost acuzată de același act.

„Zilele trecute ma fost și eu acuzată de derapaj rasist, pentru că am spus despre un om că are rasă, clasă, atitudine, ceva cu care te naști, nu poți cumpăra. Am spus că arată și se prezintă mai bine decât mulți oameni intelectuali, milionari și am fost acuzată de derapaj rasist, pentru că am spus despre un om că arată bine, deși există această prejudecată. Nu cred că este un derapaj, ci de o acceptare, dar asta e ipocrizia.”, a continuat vedeta.

Citește și: Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, prima reacție: „Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

„Suntem un popor înapoiat”

În final, Oana Roman spune că oamenii cărora nu le-a convenit genul muzical ar fi trebuit să părăsească sala, dar în niciun caz să adopte acel gest revoltător.

„Suntem un popor înapoiat, care huiduie un om, doar pentru că nu-i place acel om. Oamenii de acolo se presupune să sunt evoluați, intelectuali și au venit să asculte muzica Coldplay, păi de ce huiduiți? Cam asta e părerea mea, știu că voi fi judecată, blamată. Sunt mulți artiști români care invită să cânte pe scenă cu ei cântăreți de manele, pe care nu-i huiduie nimeni. Atât putem.”, mai spune ea.

VEZI și: Mirela Retegan sare în apărarea lui Babasha, de la concertul Coldplay:  Iertați-mă, eu simt și gândesc ca o mamă...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel