Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a vorbit despre viața de femeie singură și a dezvăluit dacă își dorește sau nu un nou partener în viitorul apropiat. 

Oana Roman își ține mereu urmăritorii de pe rețelele sociale la curent cu ce se întâmplă în viața ei și de multe ori le răspunde acestora la întrebări și curiozități pe care le au despre ea. De această dată, Oana Roman a fost întrebată, de către o persoană care o urmărește pe Instagram, dacă i-a fost greu să se obișnuiască fără un partener în viața sa și dacă reușește să se descurce de una singură.

Vedeta a ales să răspundă și a mărturisit că pentru ea viața alături de partener nu a fost deloc una plăcută, ci din contră, au existat foarte multe momente de nefericire. Aceasta a declarat că acum, când este singură, trăiește cele mai liniștite momente din viața sa și că îi este de ajuns să aibă alături familia, prietenii și mai ales pe fiica sa. 

„Îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă”

”În cazul meu, cel puțin, viața alături de un partener, în ultimii ani, a fost una foarte grea, foarte rea, foarte urâtă, foarte multe probleme cu foarte multe apăsări și cu foarte multă nefericire. Viața singură este o binecuvântare pentru mine. Este momentul în care am scăpat de ceva care îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Pentru mine este cel mai bun lucru care s-a întâmplat și sunt foarte fericită, liniștită și foarte bine așa, cu viața mea, cu copilul meu, cu prietenii mei, cu jobul meu”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Iustina de la Insula Iubirii a închis gurile rele! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă stă cu Cornel pentru bani

După divorțul de soțul și tatăl fetiței sale, Oana Roman nu s-a mai afișat cu niciun partener. Din păcate, vedeta a declarat de mai multe ori că Marius Elisei, tatăl fiicei lor, nu are o relație foarte apropiată de cea mică și că se văd foarte rar, în ciuda faptului că aceasta și-ar dori să petreacă mai mult timp cu tatăl ei. 

„Nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei”

La începutul noului an școlar, Oana Roman a mărturisit că Isabela nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei și că este deja al doilea an în care cea mică merge în prima zi de școală doar cu mama. Vedeta a postat mai multe fotografii alături de fetița sa, iar într-una dintre ele, urmăritorii săi de pe Instagram au observat că pe un panou din clasa fetiței numele ei era scris „Isabela Roman”. Mulți dintre aceștia au asaltat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii și au întrebat-o de ce nu este scris și numele tatălui, „Elisei”, ci doar al mamei. Indignată de vorbele urmăritorilor săi, Oana Roman a postat un videoclip în care le-a explicat acestora care este situația, de fapt. Vedeta a menționat că fiica ei are patru nume, doar că pe panou nu încap atâtea, adăugând faptul că a încercat să îi facă micuței o zi cât mai specială, în ciuda faptului că tatăl ei a lipsit.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi. În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel