Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost operată: "Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost..."

Data publicării:

Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a fost operată de urgență. 

ZIlele trecut, Mioara Roman a ajuns de urgență pe masa de operație. Oana Roman a stat cu sufletul la gură, mai ales că starea de sănătate a mamei sale s-a degradat destul de rău în ultima perioadă. 

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Vedeta a mărturisit că mama sa a fost detubată și evoluează în modul pozitiv. 

”Aseară m-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Mioara Roman a stat la Terapie Intensivă, după ce a ieșit din operație

„Dragii mei, mama a ieșit din operație! Este la terapie intensiva, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va putea respira singură. Un pas greu a trecut deja. Vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje pe care le-am primit, toată energia voastră a fost absolut înălțătoare și cred că a ajutat foarte mult și sunt profund recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet! Ați fost astăzi o parte importantă din puterea și din energia pe care am primit-o și eu și mama. Acum cu speranță mergem mai departe și credem în Dumnezeu!”,a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Ân urmă cu o zi, Oana Roman le-a mărturisit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că mama sa se află la Terapie Intensivă și totul stă în mâinile lui Dumnezeu, dar și a medicilor, care au supravegheat-o în permanență. 

„Încă o dată vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți atât de mulți alături de mine și mai ales de ea. Mama este la Terapie Intensivă și totul este în mâinile lui Dumnezeu și a doctorilor. Eu nu pot să fac mai mult decât fac. Pot să merg să o văd abia la prânz. Să sperăm că va trece și peste acest moment. Între timp, trebuie să-mi văd și alte lucruri din viața mea, pentru că multe depind de mine. Nu pot pune totul pe stop. Încerc să îmi fac și alte treburi și să continui cât pot să fac și celelalte treburi, a spus Oana Roman, pe rețelele de socializare. 

Cine a fost alături de Oana Roman, în aceste momente grele

Oana Roman recunoaște că a avut susținerea morală a prietenilor săi, dar și a familiei adoptive. Cu toate astea, vedeta nu înțelege oamenii răi, care o jignesc chiar și în momentele în care este la pământ. 

„Toți prietenii mei și familia mea adoptivă sunt alături de mine, dar, totuși, nu este ușor. Mulți dintre voi ați trecut prin asta, cu toții avem o mamă care poate trece prin astfel de momente. Suportul moral contează mult și ieri, cînd a fost, probabil, cea mai grea zi din viața mea, nu m-am simțit singură. Chiar și haterii mei au comentat ieri despre mine tot înjurând și călcându-mă în picioare, în toate felurile.  E bine că nu mă uită, au și ei mame și știu cum e să suferi pentru mama ta”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Lavinia Pîrva, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică Jr., de ziua lui de naștere. Artistul a împlinit 56 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel