Oana Roman, reacție vehementă despre sărbătorirea iubirii de pe 14 februarie: „Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile”

Data publicării:

Oana Roman și-a exprimat părerea despre sărbătorirea iubirii pe 14 februarie.

Mâine, 14 februarie, îndrăgostiții sărbătoresc Valentine”s Day sau Ziua iubirii. În acest sens, Oana Roman a făcut o serie de declarații, pe rețelele de socializare. Vedeta a avut o reacție vehementă cu privire la această zi.

Oana Roman, reacție vehementă despre sărbătorirea iubirii de pe 14 februarie

Vedeta susține că nu a sărbătorit niciodată această zi și asta pentru că este de părere că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Totodată, Oana Roman a precizat că ei îi place mărțișorul și serbează venirea primăverii. 

„Toată lumea e cu Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată, poate doar obligată. E doar o prostie americănească, strategie de marketing, cum e și Halloween și multe altele. Mie îmi place mărțișorul. Serbez venirea primăverii. Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile.”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman, pregătită pentru o nouă relație

După despărțirea cu scandal de Marius Elisei, Oana Roman nu mai ia în calcul varianța unei căsătorii, cel puțin deocamdată, însă dacă va apărea bărbatul potrivit, fiica lui Petre Roman ar merge, din nou, în fața altarului, însă nu cu o rochie albă. Vedeta se vede îmbrăcată într-o rochie de mireasă de culoare bej. 

„Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Nu mi-am pierdut încrederea. Dar nu vreau albă (nr. culoarea rochiei pe care o va alege), iau ceva bej. E glumă, pe bune. Chiar nu-mi trece prin cap, deocamdată. Nu asta e prioritatea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Cum se simte Oana Roman în această perioadă

„Sunt un pic obosită, sunt un pic agitată, sunt un pic neliniștită pentru că se întâmplă multe lucruri, cu mama, cu Iza și cu toate, dar încep să fac din nou evenimente. Profesional foarte bine mi-a fost anul ăsta. Personal nu prea. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, că sunt în putere, dacă avem asta, se rezolvă toate. Eu renasc ca pasărea Phoenix, e ceva de sus.

Eu mulțumesc foarte mult pentru tot și atunci când am probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu că poate problemele astea mă feresc de altele mai grave. Și atunci eu mulțumesc pentru tot ce mi se întâmplă. Cumva asta îmi dă putere. Tot timpul mă gândesc că alte persoane poartă cruci mai grele decât mine și le este mai greu. Trebuie să fiu recunoscătoare și să îmi găsesc putere să merg mereu înainte”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: Adi Nartea și soția sa, la un pas de despărțire. Cei doi au apelat la terapia de cuplu: „Eram în criză, tulburi”

„Nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”. Vica Blochina, pe mâna medicului estetician. Bianca Drăgușanu: „O să fii de plastic, ca mine”

Rică Răducanu, probleme grave de sănătate. Fostul sportiv trece prin chinuri mari: „Nu cred că mai există vreo soluție de vindecare”

„I-au căzut ochiul și gura. Practic toți mușchii au paralizat”. Karmen Minune, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul vascular suferit de mama sa

Teo Trandafir și-a pierdut memoria după cinci anestezii generale: „Am învățat din nou culorile, numerele. La un moment dat, am abandonat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel