Oana Roman reacționează, după ce Ioana Blaj s-a îmbrăcat în alb la nunta Oanei Moșneagu: „Este o regulă cât se poate de scrisă”

Data publicării:

Oana Roman și-a spus și ea părerea cu privire la subiectul ce a vuit în presă zilele acestea.

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut parte de evenimentul vieții lor, într-un cadru pur și simplu de poveste. Cei doi s-au căsătorit și au petrecut până în zori alături de cei mai apropiați prieteni, printre care se numără, bineînțeles, și colegii celor doi de pe platourile de filmare. Surpriza multora a fost însă să vadă cum a ales să se îmbrace una dintre prietenele actriței, Ioana Blaj, care se pare că a încălcat o regulă fundamentală, când vine vorba de vestimentația ideală pentru o astfel de petrecere.

Astfel, se pare că actrița a fost singura care s-a îmbrăcat într-o rochie albă, culoare rezervată strict miresei. Imediat ce a împărtășit primele fotografii cu fanii în mediul online, aceasta a fost pusă la zid de zecile de internauți ce au criticat-o dur pentru această decizie. Se pare că știrea a ajuns și la urechile Oanei Roman, care, la rândul său, nu a putut să rămână indiferentă și a transmis un mesaj pe această temă.

„Și cum stau eu aici și mă uit prin ziare, pentru că mă plictisesc la service, citesc un articol într-un ziar în care scrie că X a încălcat o regulă nescrisă și s-a îmbrăcat în alb la nuntă, nefiind mireasă, fiind invitată. Nu este o regulă nescrisă, este o regulă cât se poate de scrisă, pentru că ea apare în Codul Bunelor Maniere absolut peste tot, deci nu putem spune că nu luăm în calcul Codul Bunelor Maniere, deci o respectăm pentru că este o regulă scrisă, nu nescrisă.”, le-a transmis Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Esca, întrebată în direct despre salariul pe care-l câștigă la Pro TV. Ce răspuns a oferit celebra prezentatoare

Actrița a fost pusă la zid și de proprii fani

Fanii au taxat-o și ei dur pe actrița pe care o acuză doar că și-a dorit să iasă în evidență prin această alegere vestimentare. Astfel, internauții sunt de acord cu faptul că doar mireasa trebuie să poarte această culoare în ziua sa cea mare, iar invitații trebuie să respecte regula care este cunoscută de ani buni de zile. 

„Și tu ai fost mireasă? Sau care e faza cu doamnele care își aleg fix ținută albă la nunta altei persoane?! Atâtea culori pe lumea asta și voi vreți să purtați alb, ca mireasa.”

„A fost trimisă de Cristina Ciobănașu.”

„Nu mai pupi tu botezul la cât de rău ai dat-o în bară la nuntă.”

„În primul rând, aia nu e rochie de nuntă, e rochie de mers la birou sau la plimbare, apoi de ce insiști cu albu când nu te prinde bine? Ești blondă și palidă. Concluzia e că ai vrut tu să te afirmi.”

„Casă de piatră și vouă, dintre câte (non)culori sunt pe lumea asta.”

„Cu așa prieteni nu-ți mai trebuie dușmani! E o regulă nescrisă a bunului simț: la nuntă doar mireasa poartă rochie albă!”

„Alb? Altă rochie nu aveai? Te măritai tu?”

Citește și: Vica Blochina: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu există niciuna mai mișto ca mine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Blaj (@ioana__blaj)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel