Oana Roman s-a săturat să fie jignită. Vedeta a răbufnit și face un apel către fanii săi: „Sunt victima hărțuirii publice de peste 30 de ani”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman le-a transmis un mesaj tuturor celor din comunitatea sa din mediul online.

Oana Roman s-a săturat să fie victima comentariilor negative în mediul online de ani de zile, motiv pentru care vedeta s-a hotărât să transmită un nou mesaj pe această temă și să-și spună of-ul cu privire la modul în care oamenii gestionează anumite conversații. Astfel, nu părerile negative sunt problema, spune ea, ci jignirile și felul în care anumite lucruri sunt aruncate către ea. Mai mult, Oana Roman mai spune că utilizatorii nu doar că nu sunt apărați de acest val de ură în spațiul online, dar pot fi ușor raportați de către alți utilizatori, în momentul în care atrag atenția comunității cu privire la anumite reguli de bun-simț. 

„Ieri am făcut un video în care spuneam un adevăr, anume faptul că mă înjură și mă jignesc oameni care nu înțeleg ce spun și care nu știu să scrie și care sunt analfabeți funcționali. Ce s-a întâmplat? Oamenii ăștia mi-au dat atâtea reporturi, încât videoclipul a fost șters pe motiv de bullying, nu că eu am făcut, ci primit.

Nu se șterg postările în care oamenii înjură, în care amenință cu tot felul de lucruri oribile, se șterg cele în care oamenii se plâng că sunt înjurați și jigniți, cam așa funcționează. Vă mulțumesc mult pentru reporturi, am știut mereu că TikTokul nu e pentru mine, pentru că nivelul e atât de jos, încât nu mă regăsesc, dar așa funcționează treaba. Nu vă place ce e bun și frumos, vă place ce e de prost gust.”, a declarat Oana Roman printr-un videoclip făcut pe TikTok.

Citește și: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Artistul nu a făcut nicio oră de canto în viața lui

„Sunt victima bullyingului hărțuirii publice de peste 30 de ani”

Hate-ul nu a venit în viața acesteia recent, ci însă din copilărie, când a fost nevoită să îndure fel și fel de critici care-l vizau pe tatăl său, Petre Roman, și, implicit, pe ea.

„Sunt victima bullyingului și hărțuirii publice de peste 30 de ani. Mai nou, cu rețelele sociale, lucrul ăsta s-a acutizat foarte tare. Nu este ok să mă înjurați, să mă amenințați, să spuneți că ar trebui să fiu la pușcărie și eu, și tata, nu este ok să vărsați numai mizerii în capul meu în mod gratuit.”, a continuat ea pe Instagram. 

VEZI și: Cel mai important truc care o ajută pe Lili Sandu să se mențină în formă la 45 de ani: „Acesta e secretul”

Oana Roman, victima bullyingului în mediul online

În final, vedeta i-a rugat din nou pe fanii săi să învețe să se exprime cât mai pozitiv posibil, fără diferite injurii, care spune că au acaparat-o complet în ultima vreme. Cu toate acestea, Oana Roman își menține moralul sus și pare că nu este doborâtă de niciun cuvânt răutăcios primit din partea internauților. 

„Eu nu știu unde o să ajungem, duc înjurături inimaginabile, jigniri, de foarte mulți ani de zile. Dacă mă interesau, nu eram azi aici, dar mai trag semnale de alarmă uneori. Nu vă mai potoliți. Să încercăm să gândim mai pozitiv, să combatem cu argumente, nu cu înjurături. Dacă înjurați și dați report, eu tot aici o să fiu, să știți.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru iunie 2024. Zodiile care au parte de prosperitate financiară

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel