Oana Roman și-a însoțit fiica în prima zi de școală. Tatăl fetiței a fost absent și de această dată

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, Isabela, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, Isabela, sursa foto Instagram

Fiica Oanei Roman a început, astăzi, clasa a IV-a, iar alături de ea a fost, ca de fiecare dată, mama ei. Din păcate, tatăl fetiței a fost absent și de această dată.

Nu de puține ori, Oana Roman a mărturisit că relația fiicei sale, Isabela, cu tatăl ei, Marius Elisei, este una destul de distantă, deși cea mică își dorește foarte mult să petreacă timp cu el și să facă parte din viața sa. Astăzi, cea mică a început un nou an școlar, dar alături i-a fost doar mama. Oana Roman a postat mai multe fotografii alături de cea mică, iar într-una dintre ele, urmăritorii săi de pe Instagram au observat că pe un panou din clasa fetiței numele ei era scris „Isabela Roman”. Mulți dintre aceștia au asaltat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii și au întrebat-o de ce nu este scris și numele tatălui, „Elisei”, ci doar al mamei. Indignată de vorbele urmăritorilor săi, Oana Roman a postat un videoclip în care le-a explicat acestora care este situația, de fapt. Vedeta a menționat că fiica ei are patru nume, doar că pe panou nu încap atâtea, adăugând faptul că a încercat să îi facă micuței o zi cât mai specială, în ciuda faptului că tatăl ei a lipsit.

„Nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei”

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi. În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Oana Roman a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, unde i-a adus mai multe acuzații fostului său soț. Aceasta a mărturisit că bărbatul nu are o legătură foarte strânsă cu cea mică și că în ultimul an s-au văzut foarte rar. De asemenea, Oana Roman a declarat că ea este cea care a insistat întotdeauna ca bărbatul să petreacă timp cu fiica sa, dar, din păcate, acesta nu s-a implicat atât de mult cât și-ar fi dorit ea sau cât ar fi fost necesar. În plus, vedeta a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu plătește și nu a plătit niciodată pensie alimentară, deși este vorba de o sumă de doar 500 de lei. 

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea, mesaj emoționant din spatele gratiilor pentru fiica sa, în prima zi de școală: „Fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie”

„Din păcate, foarte rar se vede cu tatăl ei”

„Din păcate, foarte rar se vede cu tatăl ei. De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare. Nu știu motivul și nici nu am cum să-l intuiesc. Nu există niciun fel de dialog pentru că nu ne dorim niciunul să avem dialog de niciun fel. Pentru copil comunicăm pe mail când este nevoie pentru că avem custodie comună. Au fost niște mail-uri în care l-am rugat foarte frumos să se vadă mai des cu ea pentru că ea suferă foarte tare. Mi s-a răspuns că eu sunt cea care nu o încurajează să se vadă cu el și eu nu mai stau să încerc să conving pe nimeni de nimic.

De un an, de când ne-am despărțit definitiv, întâlnirile dintre ei le știu pe de rost, atât de puține au fost, pot să spun datele exact. Ultima oară mi-a spus că nu poate să ia legătura cu ea pentru că ea l-a blocat. Și am întrebat-o, ea a zis că nu. Eu nu umblu la ea în telefon. I-am spus și lui că eu o încurajez să îl sune, să se vadă cu el pentru că mi se pare obligatoriu ca acest lucru să se întâmple. Am înțeles că nu vrea să contribuie cu nimic la creșterea ei, dar măcar o prezență fizică. Nu a plătit pensie alimentară niciodată. Chiar și când eram împreună i-am tot spus că Isa trebuie să aibă momentele ei cu el, este foarte important să petreacă timp doar cu el așa cum petrece timp doar cu mine”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel