Oana Roman trage un semnal de alarmă. Vedeta a fost escrocată de o firmă de reparații pentru centrale

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a povestit recent despre o experiență neplăcută pe care a avut-o când a dorit să își facă revizia centralei termice, chiar dacă aceasta funcționa perfect. Din dorința de a preveni eventuale probleme, vedeta a apelat la o firmă specializată.

După ce echipa de specialiști a venit acasă la Oana Roman și i-a verificat centrala, i-au cerut 580 de lei, asigurând-o că totul este în regulă. Cu toate acestea, imediat ce a pornit centrala, aceasta s-a defectat, deși revizia fusese făcută cu puțin timp în urmă. Când a încercat să obțină lămuriri, i s-a spus că o piesă s-ar putea strica în orice moment, iar ei nu pot interveni în acest sens. Ulterior, firma i-a oferit un nou plan de revizie și o centrală la prețul de 15.000 de lei.

Oana Roman a avertizat publicul să fie atent la astfel de firme, menționând că are toate documentele necesare pentru a-și susține acuzațiile, care arată că defecțiunile găsite în timpul reviziei au fost remediate. În ciuda acestui fapt, centrala s-a stricat la scurt timp după intervenție.

„Vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”

„Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți. O firmă de service de centrale. I-am chemat acum vreo 10 zile ca să facă revizia și întreținerea la centrală pentru că vine iarna. Centrala mergea, atenție, nu avea nicio problemă. Au venit, au făcut, vezi doamne, întreținerea și revizia, mi-au luat 580 lei, au plecat și nu mai merge centrala, s-a stricat. Când i-am sunat, mi-au spus „Da, noi v-am spus că e o piesă acolo care s-ar putea să nu mai țină, ne pare rău, nu avem ce face”. Sunt tot ăia care mi-au trimis oferta aceea de 15.000 de lei pentru centrală și revizie”, a declarat Oana Roman, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Nu aș fi crezut că o să mă trădeze în halul ăsta”

În urmă cu o săptămână, când elevii au început un nou an școlar, Oana Roman a fost luată la rost de către urmăritorii săi. Vedeta postat mai multe fotografii alături de cea mică, iar într-una dintre ele, urmăritorii de pe Instagram au observat că pe un panou din clasa fetiței numele ei era scris „Isabela Roman”. Mulți dintre aceștia au asaltat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii și au întrebat-o de ce nu este scris și numele tatălui, „Elisei”, ci doar al mamei. Indignată de vorbele urmăritorilor săi, Oana Roman a postat un videoclip în care le-a explicat acestora care este situația, de fapt. Vedeta a menționat că fiica ei are patru nume, doar că pe panou nu încap atâtea, adăugând faptul că a încercat să îi facă micuței o zi cât mai specială, în ciuda faptului că tatăl ei a lipsit.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi. În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel