Oana și Catinca Roman, din nou împreună, la căpătâiul mamei lor. Mioara Roman se află într-o stare critică: ”Situația este încă destul de sensibilă...”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana și Catinca Roman sunt împreună, alături de mama lor, deși sunt certate. 

Chiar dacă în urmă cu câteva luni și-au aruncat cuvinte dureroase, Catinca și Oana Roman sunt din nou împreună, pentru a avea grijă de mama lor grav bolnavă. Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale laparascopică, iar acum fiicele ei se roagă ca ea să se pună din nou pe picioare.

Oana și Catina Roman, din nou împreună, la căpătâiul mamei lor

Oana și Catinca Roman au dat uitării certurile ele, pentru a fi alături de mama lor, care trece printr-o perioadă destul de dificilă. Oana Roman le-a mărturisit fanilor că a fost împreună cu sora sa la spital, însă doar Catinca a putut să își vadă mama, deoarece are voie o singură persoană pe zi să intre la Terapie Intensivă, acolo unde Mioara Roman este sub supraveghere. Totodată, vedeta a precizat că mama sa se află în continuare într-o stare critică.

„Am fost la mama la spital cu sora mea. Fiind la Terapie Intensivă, doar una dintre noi a putut să o vadă, respectiv Catinca s-a dus astăzi și a stat cu ea. Situația este încă destul de sensibilă, urmează să o detubeze, să vedem ce se întâmplă.„a mărturisit Oana Roman, pe o pagină de socializare.

Ce a spus Oana Roman, după ce mama sa a ieșit din operație

„Dragii mei, mama a ieșit din operație! Este la terapie intensiva, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va putea respira singură. Un pas greu a trecut deja. Vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje pe care le-am primit, toată energia voastră a fost absolut înălțătoare și cred că a ajutat foarte mult și sunt profund recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet! Ați fost astăzi o parte importantă din puterea și din energia pe care am primit-o și eu și mama. Acum cu speranță mergem mai departe și credem în Dumnezeu!”,a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale. 

„A ieșit soarele. Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile noastre au contat. Iar ea este o luptătoare. Mulțumesc Doamne!', a mai spus vedeta despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Oana și Catinca Roman, protagonistele unui  scandal de proporții

Ăntre Oana și Catinca Roman au existat mai multe tensiuni, de-a lungul timpului. Cu toate astea, Catina a recunoscut, în cadrul unui interviu, că ține la sora sa și își dorește să ajungă la gânduri mai bune și să îngroape securea războiului.

„Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas’, declara Catinca Roman, potrivit Wowbiz, în urmă cu câteva luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel