Oana Sîrbu, săgeți către Ștefan Bănică Jr.: Mă amuză, fără să mă surprindă ce a făcut - Foto

Data publicării:
Oana Sîrbu, captură foto Youtube/ Liceeni
Descriere foto: Oana Sîrbu, captură foto Youtube/ Liceeni

Oana Sîrbu a exemplificat ce situație ingrată ar fi fost pusă de Ștefan Bănică Jr.

Oana Sîrbu a răspuns, pe o rețea socială, motivul pentru care nu a luat parte la un eveniment organizat de Muzeul Țării Crișurilor dedicat celebrului film Liceeni. Artista a spus că nu a fost invitată.

Mai mult, aceasta a evidențiat cum chipul ei de pe fotografia de fundal a evenimentului, care este din Extemporal la dirigenție nu se vede, ”dispare-n neant, elegant, discret”. Oana Sîrbu a punctat că fotografia evenimentului ”e doar cu el”, cu referire clară la Ștefan Bănică Jr. Această situație neplăcută ”o amuză, fără să o surprindă”, a accentuat artista.

Postarea Oanei Sîrbu

 

”Răspuns la mai multe întrebări: nu sunt prezentă diseară la Oradea, la evenimentul organizat de Muzeul Țării Crișurilor, dedicat filmului #liceenii, nu că n-am vrut/putut, cum am auzit, ci că n-am fost invitată. În felul ăsta aș fi știut dacă vreau/pot. Sunt bucuroasă că mesajul #Liceenii merge mai departe, prin difuzări TV, prin protagoniști, în grup, sau individual, în armonia dragostei pe care o purtați și acum, filmului. Fotografia de fundal a evenimentului, e din #extemporalladirigentie

Mă amuză, fără să mă surprindă, că pe paginile protagonistului invitat, chipul meu dispare-n neant, elegant, discret: e doar el cu el”, a scris Oana Sîrbu, pe o rețea socială, unde a atașat și o fotografie cu afișul evenimentului organizat de Muzeul Țării Crișurilor, dedicat filmului Liceeni.

Foto 1

Foto 2

Filmul "Liceenii", regizat de Nicolae Corjos, după un scenariu de George Şovu, a avut premiera pe data de 27 octombrie 1986. Filmul face parte din seria de filme despre liceeni, fiind precedat de "Declaraţie de dragoste (1985) şi urmat de "Extemporal la dirigenţie" (1987) şi "Liceenii Rock'n'Roll (1991).

'Liceenii' a fost o rampă de lansare pentru mulţi dintre actorii prezenți în distribuție, printre care Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. 

 

"Film-icon, 'Liceenii' a fost o rampă de lansare pentru mulţi dintre actorii din distribuţie, respectiv Ştefan Bănică jr, Oana Sîrbu, Mihai Constantin şi Tudor Petruţ, care ne-au încântat în rolurile lui Mihai, al Danei, al lui Ionică şi al lui Şerban, au evoluat extraordinar după această producţie. (...)

Cariera lui Ştefan Bănică jr s-a desfăşurat cu mare succes atât în televiziune sau film, cât şi pe scenele teatrelor sau cele muzicale, cu concertele rock'n'roll. Oana Sîrbu (...) şi-a găsit locul pe scena dedicată jazzului, într-un band acustic. Mihai Constantin (...) este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai Teatrului Naţional Bucureşti. (...) Cesonia Postelnicu este actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti (...). Tudor Petruţ (...) este profesor de matematică (...) în America, unde (...) şi-a împlinit visul de a deveni scenarist şi gazdă a unei emisiuni", menţionează site-ul tvr.ro, conform Agerpres.

Atât Ştefan Bănică jr, cât şi Oana Sîrbu continuă să includă melodia "Ani de liceu" în spectacolele şi concertele lor.

Ce declara Oana Sîrbu când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului "Liceenii"

 

"Am avut un eveniment (...) la Sala Palatului, când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului 'Liceenii'. A fost un moment splendid, uluitor, când toţi cei din sală au rostit în acelaşi moment cuvântul 'Timp', cu care începe primul vers al cântecului. La primul spectacol am fost gâtuită de emoţie. Nu am mai putut continua. Mi-a plăcut foarte mult momentul. Am făcut câteva spectacole şi în alte oraşe, am avut cinci-şase zile minunate de aduceri aminte. Merg la toate premierele lui Ştefan (Bănică - n.r.), ne mai întâlnim din când în când şi la o cafea cu foştii colegi din film.

De exemplu, când vine Tudor Petruţ în ţară. Recent a fost invitat la Cristi Brancu în emisiune şi m-a rugat Cristi să-i facem o surpriză. Am fost de acord şi am dansat împreună. Am cântat 'Te iubeam' şi am reluat câteva scenarii din film, dar pe altă melodie. Îmi place foarte mult să mă revăd cu foştii colegi de film, de spectacole, de şcoală. Pentru mine nu există timp, am o problemă în sensul ăsta, nu ştiu câţi ani au trecut de la diferite evenimente. Mi se pare că totul s-a întâmplat ieri.", declara Oana Sîrbu în 2018, într-un interviu acordat pentru Agerpres.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel