Obiceiul la care nu poate renunța Simona Gherghe: „Cred că e o chestie de când eram mică”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts

Simona Gherghe a dezvăluit care este trăsătura de caracter ce o însoțește în fiecare zi, indiferent de activitatea pe care o desfășoară.

Simona Gherghe este o familistă convinsă, dar și o prezentatoare extrem de consacrată și iubită de la noi din țară. Frumoasa vedetă încearcă pe cât de mult posibil poate să țină într-un echilibru ambele planuri, care-i aduc extrem de multe satisfacții și o ajută să aibă o viață armonioasă. Totuși, nu este mereu ușor să ajungi dintr-o parte în alta, să fii prezentă și pe micile ecrane, la evenimentele mondene, dar, în același timp, să ai grijă și de copiii tăi. Prezentatoarea spune că reușește asta cu brio, chiar dacă uneori este greu, iar punctualitatea a însoțit-o întotdeauna, fiind o trăsătură clară de caracter a Simonei Gherghe. 

”Sunt foarte punctuală. Asta da. Dacă cumva întârzii într-un loc intru așa într-un soi de panică. Îmi place să fiu punctuală. Dar motivul pentru care am ajuns un pic mai devreme este acela că eu vin direct din Buftea, am terminat emisiunea la 17:00 și până m-am îmbrăcat, am zis că o să fiu prima, dar o să onorez cu prezența și să pot să mă întorc acasă că mă așteaptă Ana și Vlad să le fac baie, să îi adorm. Chestii din astea”, a declarat Simona Gherghe, potrivit ego.

Te-ar putea interesa și: Simona Gherghe, moment emoționant. Vedeta se desparte pentru prima dată de copiii ei: „Am plâns în seara asta. Vine cu anxietate”

„Cred că e o chestie de când eram mică”

Prezentatoarea crede că această trăsătură o are încă din copilărie, fiind, fără îndoială, o chestiune implementată de către părinții ei. Așadar, oricât de obosită ar fi sau oricât este de grea ridicarea din pat dimineața, vedeta spune că întotdeauna va ajunge la timp oriunde.

”Nu sunt spaima nimănui doar că într-adevăr eu chiar respect ora la care trebuie să ajung într-un loc. Cred că e o chestie de când eram mică. S-ar putea să fi insistat ai mei pe chestia asta, să fiu punctuală, să fiu punctuală și eu chiar sunt.

Nu s-a întâmplat niciodată să ajung mai târziu. Am un somn, dacă a sunat ceasul m-am ridicat și am plecat. Nu pot să-mi amân alarma niciodată. Sunt foarte organizată să știi”, a mai spus ea. 

VEZI și: „M-a lovit cu pumnul în spate”. Simona Gherghe, episod traumatizant în copilărie. Abuzuri fizice ale antrenorilor au făcut-o să renunțe la gimnastică: „Tot ce-a urmat a fost un coșmar”

Motivul pentru care nu mai prezintă Acces Direct

Simona Gherghe a fost pentru foarte mult timp prezentă la cârma emisiunii „Acces Direct”, pe care o prezenta deja de câțiva ani de zile. Spre surprinderea fanilor însă, locul i-a fost luat de Mirela Vaida, iar abia acum s-a aflat motivul din spatele acestei schimbări neașteptate.

„Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la emisiune. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc”, a declarat Simona Gherghe pentru OK!Magazine.

Citește și: Simona Gherghe, traumatizată după nașterea fetiței sale. Ce a mărturisit vedeta: „Realitatea m-a lovit în plin”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel