Obiceiul pe care Irinel Columbeanu îl are în fiecare dimineață, la azil: „La prima oră! Așa îi place lui!”

Data publicării:
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Proprietarul azilului în care se află în prezent Irinel Columbeanu a dezvăluit care este ritualul peste care fostul milionar nu trece niciodată.

Irinel Columbeanu își petrece deja de câteva săptămâni zilele într-un azil, acolo unde fostul milionar primește cele mai bune îngrijiri și încearcă să-și recapete forțele de odinioară. Este deja știut faptul că acesta își plătește cu greu finanțele pentru condițiile de viață de care se bucură în prezent, iar mai multe persoane publice, printre care și Gigi Becali, au refuzat să-l ajute, din cauza faptului că pe vremuri s-a bucurat de mult lux și de sume de bani la care alte persoane doar visează. Acesta a avut însă mare noroc de ajutorul primit din partea proprietarului azilului, care l-a găzduit câteva zile pe gratis și care a făcut apel la oameni pentru a-l ajuta pe Columbeanu să-și ducă, în continuare, zilele în cele mai bune condiții. Tot el a fost și cel care a dezvăluit cum își începe dimineața fostul milionar și care este obiceiul peste care nu sare niciodată. 

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici“, a dezvăluit Ion Cassian, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

„Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”, a confirmat fostul milionar.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție furibundă după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Ce pensie primește de la stat

Pensia pe care o primește Irinel Columbeanu de la stat în prezent este de aproximativ 2.000 de lei, a dezvăluit fostul milionar, care mărturisește însă că nu vede niciodată acei bani, întrucât aceștia sunt opriți direct de către bancă.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în cadrul aceleiași emisiuni.

VEZI și: Anamaria Prodan și Irinel Columbeanu, ca de la bogat la fost milionar: „Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

A sperat că-și va reveni financiar

În trecut, Irinel Columbeanu spune că și-a scos la vânzare tot ce a avut mai de preț, de la cele mai nesemnificative lucruri materiale, până la cele mai de preț. Dacă de la majoritatea și-a luat deja gândul, fostul omul de afaceri speră ca într-o zi să-și recapete vila de Izvorani, chiar dacă aceasta este într-o stare extrem de degradată, după incendiul prin care a trecut.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

VEZI și: Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul său: „Cred că se rezolvă cu banii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel