Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Data publicării:
sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea a vorbit despre motivul pentru care a fost dată afară din juriul emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, dar și despre cât de scumpe sunt cursurile pe care ea le oferă tinerilor.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Ozana Barabancea a vorbit despre momentul în care a fost dată afară din juriul emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, în anul 2014. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de decizie și că a fost o perioadă dureroasă din viața ei, mai ales pentru că știa că își face treaba foarte bine și pentru că nu a primit un motiv sau o explicație. Cu toate acestea, s-a revenit, după o perioadă de timp, la vechea formulă a juriului, iar solista consideră că aceasta este cea mai potrivită echipă pentru show-ul respectiv.

„M-a durut foarte tare. Nu era niciun motiv credibil”

„Am fost date afară trei persoane din patru. Ne-am trezit efectiv că nu trebuie să mai mergem nici la repetiții, nici la filmare. Probabil că s-a dorit o reîmprospătare a imaginii juraților, nu știu. Niciodată nu mi s-a dat o explicație. Nu știu dacă a fost un motiv financiar, nu cred. Dar s-a revenit la vechea formulă și se pare că asta este formula potrivită. M-a durut foarte tare. Eu m-am simțit mereu omul potrivit la momentul potrivit și știam că fac bine ce fac. Nu era niciun motiv consistent și credibil. Totul este bine când se termină cu bine și iată-mă din nou la masa juriului”, a declarat Ozana Barabancea, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Leon Dănăilă, vizită surpriză la grădinița unde învață fiul lui Cristian Sabbagh. Cel mic suferă de autism, iar părinții au apelat la mii de ore de terapie

„Cred că sunt scumpă pentru că livrez o foarte bună calitate”

De asemenea, Ozana Barabancea a vorbit despre tarifele pe care le are pentru cursurile pe care le oferă. Aceasta a mărturisit că este scumpă datorită serviciilor de calitate pe care le oferă, dar și pentru faptul că îi ajută pe tineri să se autodepășească și să ajungă chiar mai buni decât ea. În plus, solista a menționat că este de apreciat faptul că atunci când simte că un tânăr participant la cursurile sale are nevoie de un alt profesor, nu încearcă să îl țină lângă ea, ci îi oferă libertatea de a face propriile alegeri, atâta timp cât ele duc la evoluția sa. 

„Cred că sunt scumpă pentru că livrez o foarte bună calitate. Pentru că mă implic, pentru că aduc un suport tinerilor care vin la mine, îi potențez, îi fac să se autodepășească și știu că într-o zi mă vor depăși ei pe mine. Dacă există ceva ce eu nu pot să fac, sun un prieten și îi trimit la un alt profesor, poate mai bine pregătit decât mine. Ar trebui să se aprecieze treaba asta pentru că în general profesorii țin cu dinții de elevi. Eu nu țin cu dinții de nimeni”, a adăugat Ozana Barabancea, la emisiunea lui Denise Rifai.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel