Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola
Descriere foto: Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea a trăit un moment șocant când a aflat că fostul soț, pianistul Sorin Terinte, are o relație cu cea mai bună prietenă a sa. Înainte ca soprana să descopere infidelitatea, prietena sa i-a făcut o mărturisire neașteptată, peste care nu a putut să treacă nici până în ziua de astăzi.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de cunoscut în întreaga lumea, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați, Andrew și Gloria. Deși nimeni nu se aștepta și părea că cei doi au o relație solidă pe care nimeni și nimic nu o poate distruge, Ozana Barabancea și Sorin Terinte au anunțat în anul 2004 că divorțează.

Cu toate că au decis să se separe, cei doi se aflau în continuare în relații bune. În tot acest timp, pe lângă durerea provocată de divorț, Ozana Barabancea a primit o vestea care a șocat-o, bărbatul cu care are doi copii a înșelat-o cu prietena sa cea mai bună. Chiar dacă deja divorțase când a aflat că Sorin Terinte se vedea cu prietena ei, soprana s-a simțit extrem de trădată când a aflat de legătura dintre cei doi.

Te-ar putea interesa și: „Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte: „Mi-a zis foarte vulgar”

Înainte ca Ozana Barabancea să afle că este înșelată de fostul ei soț, prietena sa cea mai bună i-a făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta i-a spus direct că îl place pe Sorin Terinte și că dorește să fie cu el. Soprana a încercat să o oprească, spunându-i ferm să nu facă glume de acest fel. Dezvăluirea prietenei sale a dezamăgit-o, mai ales când situația s-a concretizat.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate. E groaznic, groaznic. Mi-a spus foarte clar că îl place pe fostul meu soț și că vrea să fie cu el, dar ea mi-a zis foarte vulgar și i-am spus să nu facă în viața ei glume de genul ăsta, că nu suport.

Era fostul, dar abia divorțasem, noi ne vedeam, vorbeam. Eram într-o relație foarte frumoasă. Și acum suntem într-o relație foarte frumoasă. Copiii se văd cu el, eu mai comunic cu el, ne mai sfătuim când are Gloria o problemă la facultate. E foarte deschis. Mi se pare genial faptul că se văd ei trei”, a Ozana Barabancea, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Ozana Barabancea a făcut pace cu fostul soț

Ozana Barabancea a reușit să facă pace cu fostul soț, dar durerea trăită în acel moment rămâne o amintire de neuitat. Cât despre femeia care se dădea cea mai bună prietenă a sa, soprana recunoaște că nu poate ierta trădarea.

„Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos. Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis „Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm”, și am zis că sunt perfect de acord cu el”, spunea Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel